UUSIMMAT

Huawei Honor 7 saapuu myös Euroopan markkinoille

18.07.2015 00:07 | Juha Kokkonen

Honor 7

Huawei esitteli kilpailukykyisesti hinnoitellun Honor-brändinsä uuden huippumallin Honor 7:n kesäkuussa Kiinassa. Tuolloin yritys ei vielä maininnut virallisesti laitteen saatavuudesta Aasian ulkopuolella, joskin TaskuMuro sai jo selvitettyä laitteen tulevan myös Suomen markkinoille. Nyt Huawei on vahvistanut virallisesti YouTubessa julkaistulla videolla Honor 7:n saapuvan myös Eurooppaan.

Videolla Honor 7:n kehutaan myyneen julkaisunsa jälkeen Kiinassa 200 000 kappaletta kahdessa minuutissa, keränneen kaksi miljoonaa ennakkotilausta 12 tunnissa ja yhdeksän miljoonaa ennakkotilausta ensimmäisen viikon aikana. Lukemat ovat kovia, etenkin kun laite on ollut saatavilla vasta rajoitetuilla markkinoilla.

Honor 7:n keskeisiä ominaisuuksia ovat alumiinirakenne, 5,2-tuumainen Full HD -näyttö, Kirin 935 -kahdeksanydinpiiri, kolme gigatavua RAM-muistia, 20 megapikselin kamera, kahdeksan megapikselin etukamera, sormenjälkitunnistin ja 3100 mAh akku. Käyttöjärjestelmänä toimii modifioitu Android 5.0 Lollipop.

Toistaiseksi ei ole tarkkaa tietoa siitä, milloin ja mihin hintaan Honor 7 lanseerataan Euroopassa. Kiinassa Honor 7:n edullisin versio maksaa vajaat 300 euroa.

YouTube, Will the honor 7 come to Europe?