Uusimmat

Huawei julkisti uudet Watch 2- ja Watch 2 Classic -älykellot

27.02.2017 14:11 Muropaketin toimitus

Huawei julkaisi eilen Barcelonassa järjestettävässä Mobile World Conference 2017 -tapahtumassa uudet Huawei Watch 2- ja Watch 2 Classic -mallit.

Älykelloista Watch 2 on hieman urheilullisemman näköinen, siinä missä Watch 2 Classic -malli pyrkii näyttämään klassisen elegantilta. Android Authorityn mukaan molemmat älykellot on varustettu lähes samoilla ominaisuuksilla. Android Wear 2.0 -pohjaiset Watch 2 -mallit tarjoavat tuen esimerkiksi Android Pay -maksusovellukselle, kauppalistoille sekä kalenterimerkinnöille. Kellojen mukana tulee myös Googlen oma assistenttisovellus Google Assistant.

Raudan puolesta molemmat käyvät Snapdragon Wear 2100 -prosessorin tahdissa. Niistä löytyy tuki NFC-tekniikalle sekä sisäänrakennetulle GPS:lle. Molemmista kelloista löytyy myös sykemittari. GPS:n ansiosta kellon avulla voi käyttää muun muassa Google Mapsia ilman älypuhelimen apua.

Molemmat kelloista on suojattu IP68-standardin mukaisesti, joten niiden kanssa voi halutessaan myös uida matalassa vedessä. Kelloista löytyy 1,2 tuuman 390 x 390 resoluutioinen AMOLED-näyttö. Älykelloissa on 420 mAh:n akku, jonka luvataan kestävän noin kaksi vuorokautta. Ajannäyttäjissä on 4 gigatavua sisäistä muistia, josta käytettävissä on 2,3 Gt. RAM-muistia on 768 Mt.

Kellojen suurin ero on siinä, että ainoastaan urheilullisempi Watch 2 tukee 4G LTE -teknologiaa. Se myös tekee Watch 2 -älykellosta hieman Classic-mallia suurikokoisemman. 4G LTE -tuen avulla kello voi esimerkiksi lähettää tekstiviestejä sekä soittaa puheluita ilman yhteyttä älypuhelimeen.

 

Muropaketin uusimmat