UUSIMMAT

Huawei paljasti tulevaisuudensuunnitelmia: Pelipuhelin syksyllä, taittopuhelin ensi vuonna

30.06.2018 10:31 | Muropaketin toimitus | 1

Huawein kuluttajakaupan johtaja Jim Xu on vahvistanut muutamia yhtiön tulevaisuuteen liittyviä suunnitelmia puhelinmarkkinoilla.

Lähimpänä tulevaisuudessa on Huawein nimen alla julkaistava pelipuhelin. Huawein alaiselta Honorilta on jo Aasian markkinoilla nähty pelikäyttöön suunniteltu Honor Play.

Huawein nimeä kantava pelipuhelin voisi loogisesti ilmestyä Huawein syksyn lippulaivamallien, eli Mate 10:n seuraajan kanssa yhtäaikaa, ja sisältäisi täten yhtiön uuden Kirin 980 -järjestelmäpiirin. Tulevaan pelipuhelimeen odotetaan graafista suorituskykyä parantavaa GPU Turbo -ominaisuutta. Huhuja on kuitenkin ollut myös syksylle sijoittuvasta Honor Playn laajemmasta julkistuksesta.

Xu kertoi lisäksi yhtiön aikovan julkistaa ensimmäinen taitettava puhelimensa ensi keväänä. Mitään tietoja puhelimesta hän ei kuitenkaan Gadgetmatchin mukaan kertonut. Samassa yhteydessä hän kuitenkin vahvisti ettei Huawein puhelimissa tulla toistaiseksi näkemään liikkuvia osia, kuten Oppo Find X:n kamerat tai Vivo Nexin etukamera.