Huawei täydensi nappikuuloketarjontaansa alle satasen FreeBuds 5i -mallilla

31.01.2023 15:58 Muropaketin toimitus

Suomessakin myyntiin tulleissa Huawei FreeBuds 5i -kuulokkeissa nähdään FreeBuds-sarjasta tuttua muotoilua, mutta myös aktiivinen melunvaimennus ja tuki langattomalle Hi-Res Audiolle. Kuulokkeet tukevat myös kahden laitteen yhtäaikaista yhdistämistä.

Jo aiemmin kansainvälisille markkinoille tiensä löytäneet kuulokkeet ovat nyt myynnissä myös Suomessa. Kuulokkeet on varustettu kaksimikrofonisella ANC- ja hybridimelunvaimennustekniikalla. Järjestelmä tunnistaa sekä ulkoisen melun että ylimääräisen melun korvakäytävän sisältä, mikä mahdollistaa jopa 42 desibelin melunvaimennussyvyyden. Huawei FreeBuds 5i -käyttäjä voi valita Ultra-, General- ja Cozy -melunvaimennustilojen välillä.

Yksi Huawei FreeBuds 5i -kuuloke painaa vain 4,9 grammaa. Edeltävään FreeBuds 4i-malliin nähden kokoa on puolestaan typistetty seitsemällä millimetrillä, ja kuulokkeen pituus on nyt 29 millimetriä. Latauskotelossa on pyöristetyt muodot ja mustesuihkupäällystystekniikalla kuvioitu pinta. Sen värivaihtoehtoihin lukeutuvat sininen (Isle Blue), musta (Nebula Black) ja valkoinen (Ceramic White).

Kuulokkeet toistavat Hi-Res Audio Wireless -musiikin, ja ne tukevat myös LDAC HD -audiokoodekkia. Huawei FreeBuds 5i:n toimintojen valikoimaan kuuluvat myös esimerkiksi Multi-EQ-efektit, kuten Bass boost- ja Treble boost -tilat. Kuulokkeet ovat myös IP54-luokituksen mukaisesti vesitiiviit.

FreeBuds 5i tukee kahden laitteen yhteyttä, joten käyttäjä voi muodostaa yhteyden eri laitteiden ja käyttöjärjestelmien välillä, mukaan lukien älypuhelimet, tabletit, tietokoneet ja kellot sekä Android-, iOS- ja Windows-käyttöjärjestelmät.

Huawei FreeBuds 5i -kuulokkeet ovat jo myynnissä Suomessa ja niiden suositushinta on 99 euroa.