Uusimmat

Huawei Watch D myyntiin myös Suomessa – Luvassa harvinaisen helppoa verenpaineen mittausta

07.11.2022 09:45 Muropaketin toimitus

Huawein julkaisema Watch D -älykello CE-sertifioitu älykello, joka on varustettu EKG-seurannalla ja verenpaineen mittauksella. Sen myynti alkaa Suomessa tänään.

Perinteisesti älykellojen verenpaineen mittaustarkkuuteen on vaikuttanut suuresti laitteen kiinnityskohta ja -tiukkuus. Huawei Watch D:n kerrotaan yltävän verenpainemittauksessa jopa ±3 mmHg:n virhemarginaaliin, ja kellon mahdollistaa luotettavan verenpaineen mittauksen missä ja milloin tahansa.

Uutuuskellon ominaisuuksiin kuuluu verenpaineenmittauksen lisäksi mahdollisuus EKG-mittaukseen, joka seuraa käyttäjän EKG-tietoja ja tuottaa reaaliaikaisia raportteja niiden pohjalta. Näiden ominaisuuksien lisäksi Huawei Watch D -kellossa on runsaasti hyvinvointia tukevia ominaisuuksia, kuten unenseuranta, SpO2-seuranta, ihon lämpötilan tunnistus sekä stressinseuranta.

Kellossa on valittavana yli 70 harjoitustilaa. Kellon käyttämän Huawei Health -sovelluksen harjoitustiedot on nyt mahdollista jakaa Strava-kuntoilusovelluksessa. Huawei Watch D:n akunkesto on seitsemän.

Huawei Watch D -älykello on valmistajan tiedotteen mukaan nyt myynnissä Suomessa suositushintaan 449 euroa.

Muropaketin uusimmat