Huawein tulevan Nova 2 -puhelimen kaikki speksit jo tiedossa

16.05.2017 18:53 | | 91

Huawei Nova 2 -puhelimen julkistuspäiväksi tiedetään toukokuun 26. Sen lisäksi puhelimesta tiedetään nyt jo kaikki muukin. Kiinalaisessa Weibo-palvelussa levinnyt mainoskuva esimerkiksi paljastaa puhelimen värivalikoimaksi sinisen, vihreän, vaaleanpunaisen ja neljännen, jonka takapuoli on pinkki ja etupuolen reunat mustat. Mainoksessa mainitaan Nova 2 ja Nova 2 Plus erillisinä malleina, aivan kuten ensimmäisenkin sukupolven Nova-puhelimissa. Ainakin silloin suurimpana erona oli näytön koko.

TheAndroidSoul-sivusto on yhdistellyt myös muut puhelinta koskevat vuodot ja huhut. Kiinan telehallintoviranomaisten rekisteröintitietojen, eli TENAA-tietojen, perusteella puhelimen näyttö on 5,2-tuumainen. Plussassa siis ilmeisesti tätä suurempi. Aiempien huhujen perusteella puhelimessa olisi ollut uusi Snapdragon 660 -järjestelmäpiiri, mutta TENAA-vuodon perusteella puhelimessa luotetaankin Huawein omaan Kirin 658 -piiriin.

Takapuolen kaksoiskameroiden tarkkuudet ovat 12 megapikseliä ja 8 megapikseliä. Etupuolen kameraan pikseleitä on mahdutettu melkoisesti, selfiet voi nimittäin räiskiä peräti 20 megapikselin tarkkuudella. Akussa virtaa kaikelle tälle on tarjolla 3000 milliampeeritunnin verran. Puheliman hinta on Kiinassa ennakkotietojen perusteella noin 330 euroa.