Huhu: Beast Mode kiihdyttää uudet Samsungit äärirajoille

22.12.2016 15:44 | Muropaketin toimitus

Samsung Galaxy S7-puhelinten beetavaiheessa olevasta Android Nougat -päivityksestä löytyy valintakytkin, jolla puhelimesta voi kytkeä päälle pelitilan tai korkean suorituskyvyn tilan. GSM Arena epäilee, että S8 heittää pelin vielä rankemmaksi, sillä Samsung on anonut suojaa EU-alueella termille Beast Mode. Tavaramerkkiä aiotaan hakemuksen mukaan hyödyntää älypuhelinten ohjelmistoissa.

Hakemuksessa ei valitettavasti vaivauduta selittämään sen tarkemmin, mikä Beast Mode on tai mitä se tekee. GSM Arena epäilee, että se on valittavissa kolmantena suorituskykytilana, joka ottaa kaiken irti luurin tehoista. Vaativiin virtuaalitodellisuusseikkailuihin lisätehoa kaivataankin, joten yksi mahdollisuus on Beast Moden aktivointi VR-käytössä.

Vahvistamattomia S8-huhuja on liikkeellä viljalti. Toistaiseksi uskottavimpien huhujen mukaan puhelimessa on Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, kahdeksan gigatavun verran keskusmuistia, sormenjäljenlukija takapuolella, stereokaiuttimet ja Bluetooth 5.0- mutta ei 3,5 mm kuulokeliitäntää. Huhujen mukaan se on myös selkeästi edeltäjiään kalliimpi tullessaan markkinoille.

Muropaketin uusimmat