UUSIMMAT

Huhu: Galaxy S7 kauppojen hyllyille jo 11. maaliskuuta

30.01.2016 10:04 | Pekko Lainiala

s7_300116

Samsungin lippulaivapuhelimen ympärillä huhut oletetusti kiihtyvät, sillä Barcelonan MWC-messut ovat enää kuukauden päässä. Nyt luotettavana tietovuotajana tunnettu Shai Mizrachi on kertonut eurooppalaiskäyttäjille tietoa laitteen myynnin aloituksesta. Laitteen varsinainen esittelypäivä osuu helmikuun lopulle.

Mizrachi kertoo Twitter-viestissään, että Euroopassa Samsung Galaxy S7 saapuu kauppojen hyllyille 11. maaliskuuta. Päivämäärä on linjassa Amerikan kanssa, sillä Evan Blass on aiemmin todennut myynnin alkavan rapakon takana juurikin 11. maaliskuuta. S6-mallit puolestaan tuotiin viime vuonna myyntiin noin kuukautta myöhemmin.

Viimeisimmät huhut Galaxy S7:n ympärillä ovat kertoneet muun muassa sen, että myyntiin tuodaan aluksi vain kaksi eri varianttia: normaali S7 ja S7 edge. Mallien määrästä oli pitkään epäselvyyttä ja vääntöä, mutta nykytiedon perusteella kahden mallin julkistaminen tuntuu uskottavimmalta vaihtoehdolta. Suuremmat variantit seuraavat mahdollisesti perästä S6 edge+:n tavoin. Lisäksi laitteen akkukestosta on ollut liikkeellä venäläislähtöinen huhu, jonka mukaan Galaxy S7 jaksaisi videotoistoa 17 tuntia täydellä näytönkirkkaudella.

GsmArena, Samsung Galaxy S7 tipped to land in Europe on March 11