UUSIMMAT

Huhu: Galaxy S7 kauppojen hyllyille jo 11. maaliskuuta

30.01.2016 10:04 | Pekko Lainiala

s7_300116

Samsungin lippulaivapuhelimen ympärillä huhut oletetusti kiihtyvät, sillä Barcelonan MWC-messut ovat enää kuukauden päässä. Nyt luotettavana tietovuotajana tunnettu Shai Mizrachi on kertonut eurooppalaiskäyttäjille tietoa laitteen myynnin aloituksesta. Laitteen varsinainen esittelypäivä osuu helmikuun lopulle.

Mizrachi kertoo Twitter-viestissään, että Euroopassa Samsung Galaxy S7 saapuu kauppojen hyllyille 11. maaliskuuta. Päivämäärä on linjassa Amerikan kanssa, sillä Evan Blass on aiemmin todennut myynnin alkavan rapakon takana juurikin 11. maaliskuuta. S6-mallit puolestaan tuotiin viime vuonna myyntiin noin kuukautta myöhemmin.

Viimeisimmät huhut Galaxy S7:n ympärillä ovat kertoneet muun muassa sen, että myyntiin tuodaan aluksi vain kaksi eri varianttia: normaali S7 ja S7 edge. Mallien määrästä oli pitkään epäselvyyttä ja vääntöä, mutta nykytiedon perusteella kahden mallin julkistaminen tuntuu uskottavimmalta vaihtoehdolta. Suuremmat variantit seuraavat mahdollisesti perästä S6 edge+:n tavoin. Lisäksi laitteen akkukestosta on ollut liikkeellä venäläislähtöinen huhu, jonka mukaan Galaxy S7 jaksaisi videotoistoa 17 tuntia täydellä näytönkirkkaudella.

GsmArena, Samsung Galaxy S7 tipped to land in Europe on March 11

Muropaketin uusimmat