Insta360 Flow -kuvanvakain tuo tekoälyseurannan älypuhelimella kuvaamiseen

30.03.2023 16:13 Muropaketin toimitus

Insta360 Flow -kuvanvakain haluaa olla täysiverinen kuvausapuri älypuhelimelle. Siinä yhdistyy sekä yhdysrakenteinen selfietikku, kolmijalka, kolmiakselinen gimbaali että tekoälyseuranta.

Parhaatkaan älypuhelimet eivät mahdollista etäisyyttä, jolla saa omakuviin vaihtoehtoisen kuvakulman. Juuri tällaisiin tilanteisiin tulee apuun Insta360 Flow, joka on yhdysrakenteisella selfietikulla, kolmijalalla ja kolmiakselisella gimbaalilla varustettu kuvanvakain älypuhelimille. Insta360 Flow -kuvanvakaimen käyttäminen on tehty helpoksi.

Kun vakain on otettu käyttövalmiuteen puhelimen kanssa, erityistä avaamista tai virtapainikkeen painamista ei tarvita. Kuvanvakaimessa on monipuoliset hallintatoiminnot, joista voidaan helposti valita haluttu kuvaustila. Aloittelijaystävällisen automaattitilan lisäksi valittavissa ovat tavallinen seurantatila, avarampi ja enemmän tilaa antava PF-seurantatila sekä silmikkokuvausta jäljittelevä FPV-tila. Pyöröpainikkeella kaikki kuvanvakaimen keskeiset toiminnot ovat aina sormien ulottuvilla. Näitä ovat esimerkiksi tarkennus, kuvaustilan vaihtaminen ja laukaisupainike.

Tekoälypohjaisen Deep Track 3.0 -seurantajärjestelmän ansiosta kuvauksen kohde pysyy tarkasti kuvassa, jolloin edes liikkuvan kohteen taltiointi ei muutu rauhattomaksi tai epäselväksi. Toiminto on aktivoitavissa joko laukaisupainiketta painamalla tai se voidaan aktivoida kehystämällä kohde sormella puhelimen näytöllä.

Selfietikkuominaisuus tuo 21,5 senttimetrin lisäulottuvuutta. Magneettikiinnitteisen kuvanvakaimen 2900 milliampeeritunnin akku riittää jopa 16 tunnin käyttöön. Vakain painaa 391 grammaa ja taittuu kasaan ja sen mikrofonisatulaan voi kiinnittää ulkoisen mikrofonin.

Insta360 Flow -kuvanvakaimen perusversioon sisältyy kiinnitysmagneetti, kämmenosan suojakuori, kantopussi ja USB-A/C-kaapeli. Insta360 Flow Creator Kit -versiossa mukana tulevat lisäksi pienikokoinen kuvausvalo sekä USB-C/Lightning- ja USB-C/C-latausjohdot että isompi säilytyspussi. Edustajan tiedotteen mukaan Insta360 Flow ja Insta360 Flow Creator Kit tulevat myyntiin huhtikuussa 179 ja 239 euron kuluttajahinnoin.