Insta360 ONE RS -toimintakamera mukautuu moneen tarpeeseen

24.03.2022 15:52 Muropaketin toimitus

Insta360 ONE RS on jo entuudestaan monipuolisen toimintakameran uuden sukupolven malli. Sen kerrotaan sopivan niin harrastaja- kuin ammattikäyttöön vaihdettavien linssien, lisätarvikkeiden ja päivitettyjen kuvausominaisuuksien ansiosta.

Modulaarisen rakenteen ansiosta Insta360 ONE RS -kameran objektiivit ja muut osat ovat vaihdettavissa. Kevytrakenteisen ja kompaktin toimintakameran rungon muodostavat akkualusta ja laitteen keskusyksikkönä toimiva uusittu ONE RS Core -näyttömoduuli. Uudistettu runko tarjoaa aiempaa paremman suorituskyvyn, nopeamman langattoman WiFi-tiedonsiirron, parannellun mikrofonijärjestelmän sekä tehokkaamman akun.

Uudistettu kuvanvakautus tapahtuu nyt jo kamerassa. Näin videot voidaan tallentaa suoraan MP4-tiedostoiksi, ja ne ovat jaettavissa ilman sovelluksen jälkikäsittelyä. Kuvanvakautus on yhteensopiva kaikkien käytössä olevien linssien kanssa.

Insta360 ONE RS -runkoon voi kiinnittää erilaisia linssimoduuleja, joiden avulla on helppo kuvata tavallisia tai 360 asteen videoita ja valokuvia. 4K-kameramoduulilla voi ultrateräväpiirtoisia laajakuvavideoita ja 48 megapikselin valokuvia HDR-väriominaisuuksin. Siinä voi käyttää myös aiemman Insta360 ONE R -mallin linssimoduuleita.

Insta360 ONE RS -kamera on myös vedenpitävä viiden metrin syvyyteen asti ja siihen voi hankkia erikseen sukelluskotelon, joka mahdollistaa kuvaamisen jopa 60 metrin syvyydessä.

Insta360 ONE RS 4K Edition tulee saataville 349 euron kuluttajahintaan. Se sisältää näyttömoduulin, akkurungon ja 4K-linssimoduulin. Molemmat 4K- ja 360-linssimoduulit yhdistävä Insta360 ONE RS Twin Edition tulee saataville 599 euron kuluttajahintaan.