Uusimmat

iPhone 6s -malleissa kaksi gigatavua RAM-muistia – iPad Prossa neljä

11.09.2015 12:17 Juha Kokkonen

iPhone 6s

Apple oli toissapäiväisessä julkaisutilaisuudessaan tuttuun tapaan vaitonainen uutuuslaitteidensa RAM-muistin määrästä, mutta tiedot ovat nyt vuotaneet nettiin muita reittejä pitkin.

iPhone 6s- ja 6s Plus -mallien RAM-muistin määrä vahvistui Reddit-keskustelufoorumilla Apple Supportin työntekijäksi tunnistautuneen henkilön toimesta. Nimimerkkiä ”adobeflashcrashed” käyttävä henkilö kertoi molempien uusien iPhone-mallien sisältävän kaksi gigatavua RAM-muistia, joka on tuplaten edellismalleihin nähden. Tiedon kerrotaan olevan peräisin Applen sisäiseltä ASW-nettisivustolta.

iPad Pro Smart Keyboard

iPad Pron RAM-muistin määrän paljastaja toimi puolestaan Adobe, joka esitteli keskiviikon julkaisutilaisuudessa omia iPad Prolle optimoituja sovelluksiaan. Adobe julkaisi tilaisuuden jälkeen sivuillaan tiedotteen, jossa se paljasti iPad Pron sisältävän neljä gigatavua RAM-muistia. Määrä on kaksinkertainen iPad Air 2:een verrattuna, mutta lisäys on ymmärrettävä raskaiden sovellusten jaetun ruudun sulavan moniajon mahdollistamiseksi.

Reddit, No mention of RAM in new iPHone or iPad Pro

Adobe, ADOBE DEBUTS THE NEXT GENERATION OF MOBILE CREATIVITY APPS DURING APPLE IPAD PRO KEYNOTE