Jabran Evolve2-tuoteperheeseen uudet helposti mukana kulkevat kuulokkeet

27.03.2023 16:00 Muropaketin toimitus

Uutuusmallisto on suunniteltu erityisesti hybridityöntekoon. Ne kulkevat helposti mukana, ja tarjoavat aktiivisen vastamelutekniikan sekä taittuvan muotoilun, joka helpottaa töiden tekemistä paikasta riippumatta.

Jabra laajentaa ammattikäyttöön suunniteltujen Jabra Evolve -kuulokkeiden tuoteperhettä uusilla Evolve2-malleilla. Jabra Evolve2 65 Flex, Jabra Evolve2 55 ja Jabra Evolve2 50 -mallit on suunniteltu erityisesti liikkuvaa hybridityötä tekevien ammattilaisten käyttöön. Ne auttavat käyttäjiään keskittymään palavereihin ja puhelinkeskusteluihin ympäristön hälinästä riippumatta.

Jabra Evolve2 65 Flex -vastamelukuuloke tarjoaa kompaktit korvakupit ja muotoilun, jossa kuulokkeiden sanka voidaan taittaa koon pienentämiseksi. Kuulokkeiden mukana tulee pehmeä pussi, joka mahtuu taskuun tai pieneenkin kassiin. Valmistajan tiedotteen mukaan kuulokkeiden tehokkaan piirisarjan, äänentoistoa parantavan algoritmin ja Jabra ClearVoice -mikrofonien ansiosta ääni kuuluu kirkkaana meluisessakin avotoimistoympäristössä.

Niissä hyödyntää Jabran Air Comfort -tekniikkaa ja joustavia korvakuppeja, jotka myötäilevät käyttäjän liikkeitä. Kuulokkeet ovat siten mukavat, huolimatta siitä, kuinka pitkään niitä käytetään. Pääpannan pehmusteessa käytetty rei’itetty vaahtomuovi takaa sekin osaltaan käyttömukavuutta. Kuulokkeiden ominaisuuksiin kuuluu myös 360-asteen varattu-valo (busy light), lyhyt piilotettava mikrofonisanka sekä sertifioitu tuki kaikille johtaville virtuaalisille palaverialustoille kuten Microsoft Teams, Google Meet ja Zoom.

Kuulokkeet kestävät 32 tuntia musiikin kuuntelua sekä tai jopa 20 tuntia keskustelua (vastamelutoiminnon ja varattu-valon ollessa pois käytöstä).

Evolve2 65 Flex  -kuulokkeet tulevat saataville huhtikuusta 299 euron hintaan (349 € langattomalla latausalustalla).

Jabra Evolve2 55 ja Evolve2 50 -mallit edustavat puolestaan on-ear-kuulokkeita, joissa niissäkin käytetään aktiivisen vastamelutekniikkka (ANC). Tässä hyödynnetääm akustista kammiomuotoilua, 28 millimetrin elementtejä sekä varta vasten suunniteltua piirisarjaa, joka mahdollistaa puheen erottelun kahta hälyä poistavaa mikrofonia käyttäen.

Molemmat mallit on sertifioitu käytettäväksi johtavien virtuaalisten palaverialustojen, kuten Microsoft Teamsin, Google Meetin ja Zoomin, kanssa. Myös näissä malleissa on Integroitu varattu-valo.

Myös Jabra Evolve2 55 & Evolve2 50 -kuulokkeet tulevat saataville huhtikuusta. Evolve2 55 Stereo -mallin hinta on 229 euroa (269 € lataustelineellä) ja Evolve2 55 Mono -version 219 euroa (259 € lataustelineellä). Evolve2 50 Stereo -mallin hinta on puolestaan 179 euroa ja Evolve2 50 Mono -version 169 euroa.