Uusimmat

Jolla C -puhelimen toinen myyntierä myytiin loppuun 15 minuutissa

14.06.2016 15:34 Pekko Lainiala

Jolla C

Kerroimme viime kuun lopulla kehittäjille ja Jolla-faneille suunnatusta Jolla C -puhelimesta, jonka pääasiallinen tarkoitus on tarjota puhdas Sailfish-alusta kehittäjien tarpeita varten. Kyseessä on logoja lukuun ottamatta sama laite kuin intialaisvalmistaja Intexin Aqua Fish -puhelin.

Tänään Jolla ilmoitti blogissaan, että myyntiin tuodaan toinen myyntierä, joka on kooltaan ainoastaan muutaman sadan laitteen suuruinen. Viimeksi myyty 1000 kappaleen erä myytiin nopeasti loppuun, ja myöskään tällä kertaa laitteet eivät kauaa kaupassa roikkuneet; Jolla C myytiin loppuun 15 minuutissa. Laite oli ostettavissa noin klo 13 Suomen aikaa vartin verran ja aikaisemmin sähköpostilistalle ilmoittautuneet jonottajat saivat ennakkotiedon myynnistä.

Uuden erän myötä Sailfish Community Device Programissa on siis mukana 1000-1900 ihmistä, sillä toisen erän tarkkaa suuruutta ei ole kerrottu julkisuuteen. Ohjelman sisällöstä voi lukea tarkemmin siitä kertovalla sivustolla, josta nähdään myös se, että laite on myyty loppuun.

Pekko Lainiala

Muropaketin uusimmat