Uusimmat

Jolla palauttaa rahoja Tablet-ostajille – lomake avattu

16.03.2016 16:06 Pekko Lainiala

Jolla Tablet -takaisinmaksu

Jolla on tänään julkaissut virallisessa blogissaan ohjeet Tablet-projektin tukijoille rahojen palauttamista varten. Kyseessä on lomake, johon tulee täyttää kampanjan tukemisvaiheessa käytössä ollut sähköpostiosoite sekä Indiegogo-sivustolta löytyvä Pledge ID.

Koko summaa ei kuitenkaan makseta tukijoille heti, vaan tukijan maksamasta summasta palautetaan nyt puolet, ja toinen puoli on luvassa kun Jollan taloudellinen tilanne sen mahdollistaa.

Takaisinmaksu suoritetaan käyttäen Paypalia, joten prosessissa kerrotaan kestävän yhteensä noin 3-4 viikkoa. Mikäli käyttäjä haluaa tukea Jollan toimintaa, voidaan sivustolta valita myös vaihtoehto: ”Ei takaisinmaksua”.

Kuten uutisen kuvasta näkyy, on TaskuMuron toimituksen tilaus ehtinyt niiden onnekkaiden joukkoon, joille Tablet toimitetaan. Mikäli oma tilaus oli ensimmäisten joukossa, voi asian tarkistaa syöttämällä oman Pledge ID:n lomakkeeseen. Näillä näkymin laitteesta ei tulla kirjoittamaan ainakaan laajamittaista testiartikkelia, mutta jonkinlaista minitestiä on mahdollisesti luvassa.

Lomake on avattu tänään 16.3.2016 ja sitä pidetään auki kuukauden verran, jonka jälkeen suoritetaan tilannekatsaus jatkon osalta. Jos tarvetta aukipitämiselle ei enää nähdä, lomake suljetaan ja takaisinmaksupyyntöjä ei oteta enää vastaan. Huomion arvoista on se, että mikäli takaisinmaksua on anottu toista kautta aiemmin, täytyy nyt julkaistu lomake täyttää joka tapauksessa.