Uusimmat

Jolla Tablet -toimitukset myöhästyvät entisestään

11.11.2015 18:47 Pekko Lainiala

Jolla on tänään ilmoittanut virallisessa blogissaan, että taulutietokoneiden toimitusaikataulu venähtää jälleen. Tilaajat ehtivät jo huokaisemaan helpotuksesta pitkään jatkuneiden viivästysten jälkeen, sillä ensimmäisen erän toimitukset sujuivat suhteellisen ongelmitta, ja toisen erän toimitusten oli määrä alkaa tämän kuun alussa.

Nyt kuitenkin tilanne on se, että ”toisen aallon” toimitukset alkavat pari viikkoa myöhässä, tarkoittaen marraskuun loppua. Näillä näkymin siis jopa suhteellisen aikaisessa vaiheessa tilatut laitteet saapuvat kuluttajille aikaisintaan joulukuussa. Viivästyksien taustalla olevia asioita ei eritellä tarkemmin, mutta yhtiö muistuttaa olevansa kuitenkin vain start up -yritys. Kolmannen aallon laitteiden toimitusajoista ei toistaiseksi ole tarkkaa arviota, vaan niistä tiedotetaan myöhemmin.

Blogipostauksen positiivisena sisältönä on se, että Jolla Tablet saa Aptoiden valmistaman uudistetun sovelluskaupan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jatkossa erityisesti Jollan taulutietokonetta varten uudistetusta kaupasta löytyy Android-sovelluksia, jotka toimivat moitteettomasti juurikin Jolla Tabletilla. Entisessä kaupassa sovellusten joukosta löytyi ohjelmia, jotka eivät toimineet oletetulla tavalla. Uudistetusta kaupasta löytyy tällä hetkellä ainakin suosituimpien sosiaalisen median palveluiden sovellukset, mutta valikoima kasvaa yhtiön mukaan jatkuvasti.

Official Jolla blog, Jolla Tablet: schedule update and tailored Aptoide app store

Muropaketin uusimmat