Uusimmat

Jollan puhelimen voi käydä ostamassa DNA Kaupasta huomenna, myös TaskuMuro hakee omansa

10.12.2013 15:25 Sampsa Kurri

DNA on ilmoittanut, että Jolla-älypuhelimien myynti alkaa DNA Kaupoissa huomenna keskiviikkona 11. joulukuuta. Samalla toisen aallon ennakkovarajaat, jotka ovat valinneet ostopaikaksi DNA Kaupan, voivat käydä lunastamassa puhelimensa.

DNA Kaupasta puhelimensa lunastaville toimitetaan vahvistus aikataulusta tänään tekstiviestillä, ja laitteet pidetään varattuna asiakkaan valitsemassa DNA Kaupassa perjantaihin 13.12. saakka. Mahdollisesti lunastamatta jäävät puhelimet siirtyvät yleiseen myyntiin lauantaina 14.12., mutta ennakkovaraajilla on luonnollisesti mahdollisuus ostaa puhelimensa myös tämän jälkeen, saatavuuden mukaan.

”Puhelimia tulee ensivaiheessa myyntiin rajoitettu erä, mutta laitetta saadaan tarjolle kaikkiin DNA Kauppoihin ympäri Suomen ja puhelimia riittää ennakkovaraajien lisäksi myös yleiseen myyntiin”, kertoo DNA:n Jolla-projektista vastaava liiketoimintajohtaja Cedric Kamtsan.

TaskuMuro varasi Jollan toisessa ennakkovarauksessa, joten käymme lunastamassa puhelimen huomenna ja raportoimme ensitunnelmista toimituksen blogissa heti tuoreeltaan.

DNA, Lehdistötiedote