UUSIMMAT

Joukkorahoitettu suojakotelo tuo kuulokeliitännän takaisin iPhone 7:ään

29.09.2016 17:18 Pekko Lainiala

fuze-001-29092016

Tuoreimpien iPhone-mallien, iPhone 7:n ja iPhone 7 Plussan, kohdalla suuri osa mediahuomiosta ja vitsailusta on keskittynyt poistettuun 3,5 millimetrin kuulokeliitäntään. Kuulokkeiden käyttöön on tarjolla erilaisia ratkaisuja esimerkiksi Lightning-kuulokkeiden ja langattomien AirPods-kuulokkeiden muodossa.

Nyt kuitenkin Fuze Cases -nimellä esiintyvä projekti tarjoaa oman ratkaisunsa paljon puhuttaneeseen ongelmaan.

Fuze-suojakuoren tarkoitus on lisätä iPhoneen 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja samalla nostaa akkukapasiteettia lisäakun avulla. Lisäakku on iPhone 7:n tapauksessa 2400 mAh ja iPhone 7 Plussan kohdalla 3600 mAh kokoinen. Suojakuori on valmistettu ”kestävistä TPU- ja ABS-muoveista”.

Kampanjasivu kertoo, että valmistus alkaisi marraskuun 1. päivä ja loppuisi joulukuun 10. päivä, joten tuote ehtisi vielä jouluksi pukinkonttiin.

Suojakuori maksaa 49-69 dollaria riippuen tilausajankohdasta, sillä ensimmäiset tilaajat saavat tuotteen ns. early bird -hinnalla. Kuten aina joukkorahoituskampanjoiden kohdalla, kannattaa tilaajien varautua terveellä järjellä mahdollisiin viivästyksiin, muutoksiin tai huijauksiin.