UUSIMMAT

Joukkorahoitettu suojakotelo tuo kuulokeliitännän takaisin iPhone 7:ään

29.09.2016 17:18 | Pekko Lainiala | 2

fuze-001-29092016

Tuoreimpien iPhone-mallien, iPhone 7:n ja iPhone 7 Plussan, kohdalla suuri osa mediahuomiosta ja vitsailusta on keskittynyt poistettuun 3,5 millimetrin kuulokeliitäntään. Kuulokkeiden käyttöön on tarjolla erilaisia ratkaisuja esimerkiksi Lightning-kuulokkeiden ja langattomien AirPods-kuulokkeiden muodossa.

Nyt kuitenkin Fuze Cases -nimellä esiintyvä projekti tarjoaa oman ratkaisunsa paljon puhuttaneeseen ongelmaan.

Fuze-suojakuoren tarkoitus on lisätä iPhoneen 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja samalla nostaa akkukapasiteettia lisäakun avulla. Lisäakku on iPhone 7:n tapauksessa 2400 mAh ja iPhone 7 Plussan kohdalla 3600 mAh kokoinen. Suojakuori on valmistettu ”kestävistä TPU- ja ABS-muoveista”.

Kampanjasivu kertoo, että valmistus alkaisi marraskuun 1. päivä ja loppuisi joulukuun 10. päivä, joten tuote ehtisi vielä jouluksi pukinkonttiin.

Suojakuori maksaa 49-69 dollaria riippuen tilausajankohdasta, sillä ensimmäiset tilaajat saavat tuotteen ns. early bird -hinnalla. Kuten aina joukkorahoituskampanjoiden kohdalla, kannattaa tilaajien varautua terveellä järjellä mahdollisiin viivästyksiin, muutoksiin tai huijauksiin.

Keskustelu

Yhden iPhonen hinnalla saisi kaksi kpl GTX 1070 näytönohjainta. Hmm. Kallis ohjain alkoikin vaikuttamaan halvalta.

Eipä tässä varmastikaan tule seiskaa ostettua, 5s menettelee erittäin hyvin vielä, mutta en ymmärrä minkä takia tuota tupla-adapterikuvaa viljellään joka paikassa. Jos tarkoitus on saada ladattua puhelinta ja kuunneltua musiikkia samaan aikaan, niin mitä merkitystä sillä on, onko siinä joku lisäjohdonpätkä välissä, kun puhelin on joka tapauksessa köytetty joko seinään tai johonkin muuhun laitteeseen kiinni. Ja jos on varaa ostaa iPhone 7, niin tuskin on rahasta kiinni jonkun parinkympin adapterin ostaminen.

Muropaketin uusimmat