Uusimmat

Kiinan telehallintoviranomainen vuosi Honor 8:n kuvat – lasinen takakuori ja kaksoiskamera

28.06.2016 15:19 Juha Kokkonen

honor-8-tenaa-1-280616

Kiinan telehallintoviranomainen TENAA on tullut viime vuosina tunnetuksi siitä, ettei se ole kovinkaan huolellinen laitevalmistajien julkaisemattomiin älypuhelimiin liittyvien salassa pidettävien materiaalien kanssa. Tällä kertaa TENAA on paljastanut sertifiointidokumenteissaan viimepäivinä huhujen kohteena olleen Honor 8:n kuvat.

Kuvissa Honor 8:n valkoinen versio esiintyy aiemmista TENAA-vuodoista tuttuun tyyliin edestä, takaa ja sivulta kuvattuna. Lisäksi tarjolla on etukuva mustasta versiosta. Kuvien perusteella laitteen muotoilu tulee muuttumaan selvästi edeltäjästä ja takakuorta peittää Honor 6:n tapaan lasipinta, joskin tällä kertaa reunoilta pyöristettynä. Pelkistettyyn takakuoreen on sijoitettu myös kaksoiskamera sekä sormenjälkitunnistin. Kyljet ovat metallia ja etupuolen lasi reunoilta pyöristetty.

honor-8-tenaa-2-280616

Huhujen mukaan Honor 8:n rautapuolelta tulee löytymään 5,2-tuumainen Full HD -näyttö, Kirin 950 tai 955 -järjestelmäpiiri, kolme tai neljä gigatavua RAM-muistia, 32 tai 64 Gt tallennustilaa, takapuolen 12 megapikselin kaksoiskamera, kahdeksan megapikselin etukamera, sormenjälkitunnistin, USB Type-C-liitäntä ja 2900 mAh akku. Tällä tietoa julkaisu tapahtuu Kiinassa heinäkuun 5. päivä, eli ensi tiistaina.