Korjattua erää edustanut Note 7 syttyi palamaan lentokoneessa

06.10.2016 09:33 | Juha Kokkonen

burn-new-note7-061016

Samsungin epäonni Galaxy Note 7 -mallin kanssa näyttäisi vain jatkuvan. Tuoreen Yhdysvalloista kantautuvan raportin mukaan uudesta korjatusta erästä peräisin ollut Note 7 on syttynyt palamaan lentokoneessa Louisvillen lentokentällä. Kone oli tekemässä lähtövalmisteluja ja kaikki matkustajat sekä miehistön jäsenet poistuivat turvallisesti koneesta pääoven kautta.

Puhelimen omistaja Brian Green kertoo sammuttaneensa puhelimen ennen lentoonlähtöä ja sujauttaneensa sen povitaskuun, kun laite oli alkanut savuta. Green pudotti puhelimen koneen lattialle ja laitteesta kerrotaan nousseen paksu vihertävänharmaa savupilvi. Myöhemmin tavaroita koneesta hakiessa puhelimen oli todettu polttaneen reiän lattiamattoon sekä kärventäneen sen alta löytyvän välipohjan pinnan.

Greenin puhelin oli noudettu 21. syyskuuta ja se kuului Samsungin toimittamaan uuteen korjattuun erään, jonka pakkaukset ovat merkitty mustalla neliösymbolilla. Greenin mukaan puhelimen varaustaso oli tapahtumahetkellä noin 80 % ja puhelinta oli ladattu ainoastaan langattomasti. Nyt Green on korvannut Note 7:n uudella iPhone 7:llä.

Samsung kommentoi tapausta The Verge -sivustolle sanomalla, ettei yritys pysty vahvistamaan kyseessä olleen uuteen erään kuuluneen Note 7:n ennen kuin he saavat laitteen haltuunsa. Kun laite on tutkittu, Samsung voi kommentoida tapahtunutta tarkemmin.

Muropaketin uusimmat