UUSIMMAT

Kuvavuodossa 4. sukupolven Moto X:ksi väitetty metallirakenteinen puhelin

16.12.2015 19:39 | Pekko Lainiala

motox_vuoto_161215Kiinalaissivusto Cnbeta on julkaissut tänään kuvavuodon, jossa väitetään esiintyvän Moto X -malliston toistaiseksi julkaisematon uutuus. Moto X -sarjan viimeisimmät jäsenet ovat Moto X Style sekä Moto X Play, jotka julkaistiin heinäkuussa 2015.

Mikäli vuoto on aito, siirryttäisiin Moto X -mallistossa mahdollisesti käyttämään metallirakennetta. Selkeitä muutoksia löytyisi myös laitteen kameran seudulta, sillä kuvan perusteella luvassa olisi esimerkiksi Lumia 950 XL:stä tuttu ratkaisu, jossa kameran kaksois-LED-salama olisi sijoitettu itse kameran välittömään yhteyteen. Kameran alapuolelta löytyisi tuttu Motorola-logo ja laitteen alalaidalle olisi sijoitettu laitteen kaiutin/kaiuttimet. Ylä- ja alalaidan väritykseltään poikkeavat alueet voisivat olla ns. antenniraidat, jotka ovat tuttuja muistakin metallirakenteisista puhelimista.

Suorituskyvyn osalta alkuperäislähde mainitsee järjestelmäpiirin, joka olisi Snapdragon 820. Laitteeseen odotetaan myös sormenjäljenlukijaa, mutta sen lopullisesta sijainnista ei toistaiseksi ole tietoa. Vuodon todenperäisyyttä saatetaan joutua odottelemaan vielä pitkään, sillä uuden Moto X:n julkaisua odotetaan vasta vuoden 2016 jälkimmäiselle puoliskolle.

GsmArena, First photo of the Moto X (4th Gen) leaks, shows metal unibody design

Muropaketin uusimmat