UUSIMMAT

Kyoceran uusi DuraForce Pro on action-kameralla varustettu Android-puhelin vaativiin olosuhteisiin

12.08.2016 16:49 | Petrus Laine | 14

Kyocera DuraForce Pro

Kyocera on tullut TaskuMuron lukijoille kenties parhaiten tutuksi selvästi normitrendeistä poikkeavilla puhelimillaan. Yhtiö on jälleen kerran samalla asialla, sillä sen uusi DuraForce Pro -älypuhelin lupaa toimia myös niin sanottuna action-kamerana.

Kyocera DuraForce Pro on pohjimmiltaan perinteinen Android-älypuhelin. Se on varustettu 5-tuumaisella 1920×1080-resoluution näytöllä, Qualcommin Snapdragon 617 -järjestelmäpiirillä, 2 Gt:n muistilla ja 32 Gt:n tallennustilalla, jota voidaan laajentaa microSD-kortilla. Puhelimen akun kapasiteetti on 3240 mAh, ja se tukee langatonta latausta sekä Qualcomm QuickCharge 2.0 -pikalatausta. Puhelimen virtanappiin on lisäksi integroitu sormenjälkilukija.

Kyocera DuraForce Pro

DuraForce Pro on rakennettu vaativiin olosuhteisiin, ja tarjoaa kestävän rakenteen, IP68-suojauksen pölyä ja vettä vastaan, sekä Military Standard 810G -suojauksen iskuja, tärinää, lämpötiloja, paineenmuutoksia, säteilyä ja kosteutta vastaan. Puhelimen näytön kosketuksentunnistus toimii myös märällä näytöllä ja hanskojen kera.

Kyocera DuraForce Pron etukameran tarkkuus on 5 megapikseliä, mutta pääosassa on takapuolen tuplakamerat. Puhelimen takaa löytyy perinteinen 13 megapikselin kamera, jonka tukena on 135 asteen näkökentän tarjoava action-kamera. Action-kamera kykenee kuvaamaan 1080p-tarkkuuden videokuvaa, ja sisältää useita eri toimintatiloja kuten vedenalaisen kuvauksen, urheilukuvauksen, hidastusten kuvauksen sekä time lapse -videoiden kuvauksen. Puhelimelle tullaan julkaisemaan myös lisälaite, joka tekee siitä yhteensopivan useimpien action-kamerajalustojen kanssa. DuraForcen etupuolelta löytyy lisäksi kaksi kaiutinta, joiden äänentoiston luvataan kykenevän yli 100 dB:n voimakkuuteen. Voit lukea lisää puhelimesta Kyoceran tuotesivulta, blogista ja lehdistötiedotteesta.

Keskustelu

Montakohan päivää menee, että tekevät sonyt eli ilmoittaa, että kosteusvaurioita ei korvata :D Tai täsmentävät, että puhelinta ei sitten saa tiputtaa yli 10cm korkeudesta tai epätasaiselle pinnalle ja näyttövaurioita ei korvata missään tapauksessa.

Niin monta kertaa kovat pannut Go pron kanssa vetäneenä, voin kyllä luvata, että se kestää taatusti enemmän suojakuoren kanssa kun tämä ikinä edes voisi kestää.

Oikeesti kiinnostava puhelin, mutta hinta lienee turhan suolainen ja mitat sekä paino liian suuret.

[​IMG]

Tai sitten ei :| Ei tietenkään tule Suomeen kuten ei sampan Active mallitkaan enää.

Vaikuttaa ihan pätevältä puhelimelta mutta koosta ei ole tietoja.
Myös android 5.1 ei herätä kovin paljon luottamusta päivitystahdista.

Toivottavasti ei häviä ihan heti myynnistä nykyistä S5:sta en kyllä vaihda mihinkään ennempää kuin hajoaa. Mutta kyllä tuollainen kiinnostaisi kyllä enemmän kuin muuta markkinoilla olevat mallit.

On muuten pirun siistin näkönen puhelin, ainakin kuvissa, Kun vertaa nykyiseen harmaaseen massaan, kaikki näyttää melkein ihan samalta.

gsmarenan tietojen mukaan puhelimessa ei ole sd-korttipaikkaa ja muistia on 32Gb. Jos pitää paikkansa, niin aivan joutava vehje mihinkään action-kuvaamiseen.

Kyoceran puhelimia on tainnu perinteisesti olla aika nihkeesti kaupoissa täälläpäin, joten en ihan hirveästi odottaisi tuotakaan.

Android 6.0 Marshmallow, 5" FHD näyttö ja ei löydy SD-korttipaikkaa, muutoin kestopuhelimen aatelia.

JoksuS

Android 6.0 Marshmallow, 5" FHD näyttö ja ei löydy SD-korttipaikkaa, muutoin kestopuhelimen aatelia.

Mitähän ihmettä, useammassa mestassa mielestäni mainittiin erikseen että olisi laajennettavissa tuo 32Gt (eli olisi microSD)

Onko tästä luurista kuulunu mitään että onko tulossa eurooppaan myyntiin vai pitääkö kikkailla jenkkilästä?

Muropaketin uusimmat