Kyoceran uusi DuraForce Pro on action-kameralla varustettu Android-puhelin vaativiin olosuhteisiin

12.08.2016 16:49 | Petrus Laine

Kyocera DuraForce Pro

Kyocera on tullut TaskuMuron lukijoille kenties parhaiten tutuksi selvästi normitrendeistä poikkeavilla puhelimillaan. Yhtiö on jälleen kerran samalla asialla, sillä sen uusi DuraForce Pro -älypuhelin lupaa toimia myös niin sanottuna action-kamerana.

Kyocera DuraForce Pro on pohjimmiltaan perinteinen Android-älypuhelin. Se on varustettu 5-tuumaisella 1920×1080-resoluution näytöllä, Qualcommin Snapdragon 617 -järjestelmäpiirillä, 2 Gt:n muistilla ja 32 Gt:n tallennustilalla, jota voidaan laajentaa microSD-kortilla. Puhelimen akun kapasiteetti on 3240 mAh, ja se tukee langatonta latausta sekä Qualcomm QuickCharge 2.0 -pikalatausta. Puhelimen virtanappiin on lisäksi integroitu sormenjälkilukija.

Kyocera DuraForce Pro

DuraForce Pro on rakennettu vaativiin olosuhteisiin, ja tarjoaa kestävän rakenteen, IP68-suojauksen pölyä ja vettä vastaan, sekä Military Standard 810G -suojauksen iskuja, tärinää, lämpötiloja, paineenmuutoksia, säteilyä ja kosteutta vastaan. Puhelimen näytön kosketuksentunnistus toimii myös märällä näytöllä ja hanskojen kera.

Kyocera DuraForce Pron etukameran tarkkuus on 5 megapikseliä, mutta pääosassa on takapuolen tuplakamerat. Puhelimen takaa löytyy perinteinen 13 megapikselin kamera, jonka tukena on 135 asteen näkökentän tarjoava action-kamera. Action-kamera kykenee kuvaamaan 1080p-tarkkuuden videokuvaa, ja sisältää useita eri toimintatiloja kuten vedenalaisen kuvauksen, urheilukuvauksen, hidastusten kuvauksen sekä time lapse -videoiden kuvauksen. Puhelimelle tullaan julkaisemaan myös lisälaite, joka tekee siitä yhteensopivan useimpien action-kamerajalustojen kanssa. DuraForcen etupuolelta löytyy lisäksi kaksi kaiutinta, joiden äänentoiston luvataan kykenevän yli 100 dB:n voimakkuuteen. Voit lukea lisää puhelimesta Kyoceran tuotesivulta, blogista ja lehdistötiedotteesta.

Muropaketin uusimmat