Honor tuomassa langattomat Earbuds 2 Lite -nappikuulokkeet myyntiin Suomessa

05.08.2021 21:19 | Muropaketin toimitus

Langattomien Honor Earbuds 2 Lite -nappikuulokkeiden akkukestoksi luvataan parhaimmillaan jopa kymmenen tuntia ilman aktiivisen vastamelutoiminnon käyttöä. 

Molemmissa kuulokkeissa on 55 milliampeeritunnin akku, siinä missä latauskotelon akkukapasiteetti on 410 milliampeerituntia. Latauskotelon avulla akkukesto nousee yhteensä 32 tuntiin ja kuulokkeisiin voi ladata neljäksi tunniksi kuunteluaikaa vain kymmenessä minuutissa

Bluetooth 5.2 -yhteydellä äänilähteeseen yhdistyvissä Honor Earbuds 2 Lite -nappikuulokkeissa käytetään kymmenen millimetrin elementtejä. Aktiivisen vastamelutoiminnon mikrofoneja voi käyttää myös läpikuuluvuustilaan, jolloin ulkopuoliset äänet kuuluvat kuulokkeiden lävitse selvemmin.

Honor Earbuds 2 Lite -nappikuulokkeiden Suomen hinta ja julkaisuajankohta vahvistetaan myöhemmin. Lisätietoa kuulokkeista saa Honorin verkkosivujen kautta.

Muokattu 6.8.2021 klo 09:40: Tulevien nappikuulokkeiden hintatietoa tai myynninaloitusaikaa Suomessa ei ole vielä vahvistettu. Poistettu hintatieto ja muokattu otsikkoa.