Lenovo Tab3 8 Plus esillä Geekbenchissä

01.02.2017 10:12 |

Lenovon on jo jonkin aikaa tiedetty päivittävän Tab3 8 -tablettinsa uuteen Tab3 8 Plus -malliin. Tiedossa on luonnollisesti parannuksia, jotka keskittyvät etenkin näyttöön ja järjestelmäpiiriin.

Nyt Geekbenchin testitietokantaan on ilmestynyt Lenovo Tab3 8 Plussan testituloksia, joista laitteen lopulliset ominaisuudet selviävät. Laitteen järjestelmäpiiri on Qualcomm Snapdragon 625. Kyseessä on merkittävä muutos, sillä edellinen Tab3 8 luotti halpavalmistaja Mediatekin tuotteeseen. Järeämpi suoritin saa seurakseen myös enemmän keskusmuistia, mitä laitteesta löytyy kolme gigatavua. Yhdellä suoritinytimelle ajetussa Geekbench-testissä laite sai 935 pistettä, montaa ydintä hyödyntävän testin pisteet olivat puolestaan 4667.

Muilta spekseiltään laite vastaa aiemmin julki tulleita tietoja: 8-tuumaisen näytön tarkkuus on 1080p, tallennustilaa on 32 tai 64 gigatavua mallista riippuen, takakamera on 8 megapikselin ja edessä 5 megapikselin kennoilla varustettuja. Laitteen käyttöjärjestelmä ei ole uusin Android 7.0, vaan vanhempi Android 6.0.1.

Tabletin julkistuspäivää tai hintatietoja ei ole kerrottu, mutta Phonearena spekuloi päivitettyjen ominaisuuksien ansiosta sen hinnan asettuvan hieman korkeammalle kuin Tab3 8 -mallin.