UUSIMMAT

LG esitteli G5:lle kavereita: 360-kamera, VR-lasit, robotti ja kaukosäädin

21.02.2016 15:56 | Petrus Laine | 5

20160221lg360cam

LG esitteli G5-lippulaivapuhelimen rinnalle  joukon erilaisia lisälaitteita. Lisälaitteet julkaistaan Friends- ja Playground-nimikkeiden alla. Niiden tueksi on luotu Friends-manageri, joka osaa ottaa yhteyden lähellä oleviin tuettuihin laitteisiin ilman vaikeita asetuksia tai säätöjä.

LG 360 Cam on kahdella laajakulmaisella linssillä varustettu kamera, joka mahdollistaa 360-asteen kuvien ottamisen kenen tahansa toimesta.

20160221lg360vr

LG 360 VR -virtuaalilasit on toteutettu yhdessä Qualcommin kanssa. Virtuaalilasien luvataan tarjoavan keskimäärin 20 % kilpailijoita terävämmän kuvan ja painavan vain noin kolmanneksen keskimääräisten virtuaalilasien painosta. Laseissa on kummallekin silmälle oma 1,88-tuumainen 960×720-resoluution näyttö. 180 grammaa painavat virtuaalilasit voi myös taitella kokoon, jolloin ne voi ottaa helposti mukaan myös reissuun.

20160221lgrollingbot

LG Rolling Bot on pieni robotti, jota voidaan ohjata helposti G5-puhelimen välityksellä. Se on varustettu kaiuttimella, kameralla, IR-lähettimellä ja laser-osoittimella. Rolling Bot -robottia voi ohjata etänä myös netin kautta, jolloin sillä voi esimerkiksi tarkistaa onko kotona kaikki kunnossa. Laser-osoittimella on tarkoitus leikittää lemmikkejä, joskin itse olisin enemmän huolissani itse Rolling Botin houkuttelevuudesta lemmikkien hampaille. IR-lähetin mahdollistaa robotin käyttämisen universaalina kaukosäätimenä.

Luvassa on myös LG Smart Controller, mikä mahdollistaa drone-koptereiden hallinnan helposti. LG ei kertonut, julkaisevatko he myös oman dronen, vai onko ohjain yhteensopiva universaalisti eri dronejen kanssa.

Keskustelu

"Laseissa on omat näytöt kummallekin silmälle, mutta LG ei paljastanut niiden resoluutioita."

Kyllä paljasti. 2kpl 1,88" näyttöjä 960×720 resoluutiolla.

EVH

"Laseissa on omat näytöt kummallekin silmälle, mutta LG ei paljastanut niiden resoluutioita."

Kyllä paljasti. 2kpl 1,88" näyttöjä 960×720 resoluutiolla.

Taisi mennä ohi sitten, kiitos, lisätään uutiseen

Tuo pyörivä robotti on kyllä niin turha taas. Vähänkin isommassa huushollissa on rappuset joita se ei osaa kulkea. Kyllä meitin Turre tuhoaa kaikki mahdolliset lelut jotka se löytää.

SinSin

Toimiiko toi pallo kaikilla laitteilla vaiko vain G5?

Luulisi että kaikilla

Muropaketin uusimmat