UUSIMMAT

LG G5 saapuu Suomessa kauppojen hyllyille 15. huhtikuuta

18.03.2016 17:52 | Pekko Lainiala | 6

LG G5

Tämän vuoden MWC-messujen alla ja niiden aikana suuren osan mediahuomiosta varastivat LG:n G5 -älypuhelin sekä Samsungin Galaxy S7 -mallit. Samsungin tuotokset ovat olleet saatavilla kuluttajille jo jonkin aikaa ja nyt LG:n on vuoro kertoa G5:n saatavuudesta tarkemmin.

Uutuuslaite saapuu Suomessa kauppojen hyllyille 15. huhtikuuta 699 euron suositushintaan. Ennakkotilaukset on valmistajan mukaan aloitettu tänään ja monet suomalaiset jälleenmyyjät listaavatkin jo laitteen sivuillansa.

Ennakkotilaajien laitteiden toimitukset aloitetaan 8. huhtikuuta ja kaupan päälle tarjotaan 99 euron hintainen Cam Plus -moduuli.

Keskustelu

Johan tätä olikin odotettu! Hinta suurinpiirtein semmoista mitä osasikin odottaa.

Eli on ainakin ylihinnoiteltu kun pystyvät kylkiäiseksi antamaan 99 euron cam modulin mukaan.
Muuten on varman ihan ok lisälaite kun saa suuremman akun ja paremmat säädöt kameraan.

Marti77

Eli on ainakin ylihinnoiteltu kun pystyvät kylkiäiseksi antamaan 99 euron cam modulin mukaan.
Muuten on varman ihan ok lisälaite kun saa suuremman akun ja paremmat säädöt kameraan.

Ihanko tosissasi luulet, etteikö yhdessäkään isomman firman tuotteessa olisi ihan tarpeeksi ilmaa hinnassa? Onhan tämä nyt ainakin halvempi mitä Samsungin vastaava.

Tietysti niissä on ilmaa sillä ne kustantaa seuravan mallin kehityksen .
Sama se on myös samsung s7 malleissa saa vr lasit eli niissäkin on hinta turhan korkea.
Lumia 950 ja 950Lx oli sama asia.
Vielä kun joku valmistaja älyäisi myydä pelkän puhelimen ilman mitään muuta kun ruskea pahvilaatikon kera.
Kaikki laturit paperilappuset ovat turhia ja rasittavat luontoa ja niitä papereita ei ikinä kukaan lue paitsi byrokraatit mitä vaativat osan mukaan pakkaukseen.
Jos haluaa laturin niin sen voi ostaa erikseen ja samalla voi ostaa pikalaturin jos sellaiselle on tarvetta.
Hyviä puhelimiä sekä G5 ja S7 mallit ovat jos haluaa ison puhelimen.
Tehokkaita pienempiä puhelimia ei näytä olevan tulossa kuin sony luopui compact mallista ja julkisti x sarjan mutta se ei tule pärjämään lg tai samsungin vastaan, jo pelkän liian pienen akun takia se tulee olemaan huonompi vaihtoehto.

Itse olen kiinnostunut tästä G5 ja odotan että tulis verteilu testei kun tuo kuvaaminen kiinnostaa eniten. :) Hintaahan on tuolla :/
Vähän lohduttaa että saa mukaan ton kamera palikan joka o oikeestaan ainoo mitä tahdon eikä VR audio yms härpäkkeitä.. Koteloa vaan mietin että onko olemassa ku tuon laittaa kiinni…

Vaikka modulaarisuus on teoriassa kiva, niin ei voi välttyä ajatukselta, että eikö nämä lisäpalikat olisi ihan hyvin pystynyt rakentamaan suoraan laitteeseen. Kameramoduuliin olisi riittänyt erillinen kamerapainike kuten Lumioissa ja moduulitoiminnallisuuden vaatiman tilan sijaan olisi laitettu esim. 500mAh isompi akku. Erillisen DAC:n sijaan olisi riittänyt normaali järkevän laadukas DAC,joita on puhelimissa ennenkin ollut.

Muropaketin uusimmat