UUSIMMAT

LG korjaa toistamiseen rikkoutuneen älypuhelimen näytön ilmaiseksi

13.12.2014 13:40 | Teemu Hynninen | 8

LG on tuonut Suomeen uuden 1Xtra-huoltokonseptin, joka on tarkoitettu älypuhelimen omistaville asiakkaille. Se on kiinteähintainen palvelu, joka mahdollistaa rikkoutuneen älypuhelimen näytön nopean ja luotettavan korjauksen LG:n alkuperäisillä osilla. Hintaa vaihdolla on mallista riippumatta 200 euroa ja se toteutetaan valmistajan virallisessa huoltoliikkeessä.

LG:n tavoitteena on tarjota elektroniikkatuotteiden markkinoiden parasta palvelua ja tehdä asiakkaiden yhteydenotoista asiakaspalveluumme mahdollisimman myönteisiä kokemuksia”, kertoo Isa Tirpan, LG Electronicsin pohjoismainen huoltojohtaja. ”1Xtra-konsepti tarjoaa hyötyjä kuluttajille, jotka eivät ole ottaneet älypuhelimelleen erillistä vakuutusta.

Erityistä korealaisvalmistajan uudessa huoltokonseptissa on se, että kiinteä 200 euron hinta sisältää myös toisen näytön vaihdon. Jos älypuhelimen näyttö sattuu rikkoutumaan toiseen kertaa, vaihdetaan se 1Xtra-konseptin alaisuudessa ilmaiseksi. Huoltokonsepti on voimassa kaksi vuotta tuotteen ostopäivämäärästä, eli laitteen normaalin takuuajan.

Tähän mennessä 1Xtra-tarjouksen saaneet ovat yllättyneet iloisesti sekä korjauksen edullisesta hinnasta, nopeasta käsittelystä että kaupan päälle saatavasta toisesta näytön vaihdosta. Se on todellista asiakaspalvelua ja Life’s Good -tunnetta”, Isa Tirpan sanoo.

Puhelimen näytön voi vaihdattaa olemalla yhteydessä LG:n asiakaspalveluun, jonka yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.lg.com/fi/tuki.

Tiedote, LG 1Xtra – puhelimen rikkoutuneen näytön nopea korjaus ja toinen näytön vaihto kaupan päälle

Keskustelu

Hienoa uutistyötä toimitukselta. Koko teksti on otettu kiltisti suoraan "tiedotteesta". Jos ette tajunneet niin mainostatte kaupanpäälisiä.

Kokoajanhan nämä uutiset ovat menneet enemmän ja enemmän mainosten julkaisuksi mutta eikö kannattaisi edes johonkin vetää raja?

Onpa kallista. Onneksi en puhelimeni näyttöä hajota noin säännöllisesti. Jollekkin teineillehän tuo on loistava systeemi ku pappa betalar. Säästyy edes vähän isukin rahoja.

Ihan oikeasti joku on iloisesti yllättynyt 200€ "edullisesta hinnasta" näytön (tai usein vain sen lasin, mutta kun on liimattu kiinni) särkyessä?

Kahdesta näytön vaihdosta tuo nyt onkin jo sopivampi summa (tosin ei sekään mikää waumegahalpa), mutta jos se näyttö on jatkuvasti rikki niin joko käyttäjässä tai puhelimessa on jotain vikaa. Tämä siis lippulaivoissa, halpamalleissa 200€ on kahdestakin näytön vaihdosta paljon. LG G2:n näyttö maksaa reilut 30€ ebayssä ja valmistajalle varmasti vähemmän. Plus tietysti että johonkni vuoden vanhaan keskimalliin ei 200€ korjausta kannata tehdä muutenkaan.

Aika huvittavaa jos tuo on kiinteä hinta niinkuin sanoivat ja olisi vaikka 150-200€ puhelin. Samaan hintaan saa uuden samanlaisen. On noilla aika korkeet tuntiliksat kun noin 30€ näyttö ja loput tuota liksaa. Jos näyttö hajoo kahdesti, niin tuo 200€ on halvempi kuin monissa huoltoliikkeissä, mutta jos hajoaa kerran, niin maksaa reilusti ylimäärästä.

Onnittelut LG:lle. Samsungilla maksaa tällä hetkellä 80e vaihtaa useiden lippulaivamallien näytöt, kun normaalihinta pyörii yleensä 150+ euron tietämillä. Tarjoushinnalla näytön korjaa siis kahdesti ja silti halvemmalla verrattuna tuohon LG:n systeemiin. Muussa tapauksessahan sen laittaa kotivakuutukseen ja maksaa n. 100e/vaihtokerta.

Ei ole kovin hyvä diili 200 euron hinnalla. 120 Euroa kysyisestä palvelusta olisi reilu hinta.

Tuskinpa tämä nyt hinnalla on lähtenyt kisaamaan. 200€ on kuitenkin suurinpiirtein kohtuuhinta jonkun lippulaivaluurin näytön parista vaihdosta. Yrityksille varsinkin ihan ok setti jos/kun "toimitusaika" pysyy lupaillussa (elikkäs aika nopeana).

Ei tätä mihinkään 150€ luureihin kannatakkaan ottaa. Palvelu on vain selkeytetty sillä että ei ole sataa eri hintaa eri luureille.

Muropaketin uusimmat