Uusimmat

LG:ltä tulossa myös V35 ThinQ -puhelin

14.04.2018 16:55 Muropaketin toimitus

LG G7 ThinQ -puhelimen lisäksi yhtiöltä on tulossa myös LG V35 ThinQ. Puhelinmallin julkaisun tiedetään sijoittuvan kuluvalle vuodelle. Jos sama tahti jatkuu kun V-sarjalla aiemmin, voitaneen puhelimesta odottaa yhtiön syksyistä lippulaivamallia.

AndroidHeadlinesille vuodetut tiedot kertovat runsaasti puhelimen teknisistä tiedoista. Kyseessä tulee jälleen olemaan lippulaivatason malli, jossa on huomio kiinnittyy näyttöön, ja siihen että se kattaa mahdollisimman ison osan puhelimen pinta-alasta.

Kuten ThinQ-brändäys antaa odottaa, on LG lisännyt puhelimeen tekoälyä hyödyntäviä ominaisuuksia ainakin kameraan ja puheohjattavaan tekoälyavustajaan. Kameran pitäis ymmärtää kuvausympäristöä ja osata mukautua siihen tehokkaasti. Lisäksi kamera tulee Google Lens -teknologiaa, jonka pitäisi tunnistaa kuvauksen kohteita ja hyödyntää niitä, esimerkiksi WiFI -verkon käyttötunnuksista kuvaa napatessa.

Odotetut tekniset tiedot:

  • Näyttö 6 tuumaa, resoluutio 2880 x 1440 pikseliä, OLED-paneeli
  • Takakamera: kaksi 16 megapikselin kennoa; pääkennon aukko f1.6, 10-bitin HDR-väritila, kakkoskamerassa 107 asteen laajakuvalinssi
  • 32-bittinen Hi-Fi ESS Sabre 9228 -kuulokevahvistin

Muropaketin uusimmat