UUSIMMAT

LG:n tulevan G5-huippumallin mittapiirrokset vuosivat

19.01.2016 09:26 | Juha Kokkonen | 1

lgg5render

Israelilainen Walla Tech -sivusto on yhdessä Android Authorityn kanssa julkaissut mittapiirustuskuvan, jonka väitetään esittävän LG:n tulevaa G5-lippulaivapuhelinta. Pitäessään paikkaansa kuvat vahvistavat aiempia huhuja G5:n muotoiluun ja rakenteeseen liittyen. Laitteessa huhutaan olevan täysin metallinen rakenne ja kaarevasta näytöstä sekä takakuorirakenteesta on luovuttu. Lisäksi LG:n sanotaan siirtäneen äänenvoimakkuuden säätöpainikkeet takaa laitteen kylkeen. Virtanäppäin sijaitsee edelleen takakuoressa ja sen yhteyteen on sijoitettu sormenjälkitunnistin. Puhelimen alapäädyn on myös huhuttu olevan avattava, joka mahdollistaa akun vaihtamisen laitteen sisään.

Piirustusten mukaan G5 on edeltäjäänsä pidempi ja kapeampi –  149,4 x 73,9 x 8,2 mm. Näytön reunat vaikuttaisivat olevan erittäin kapeat, joka selittäisi myös ulkomittojen selvän kaventumisen. Näytön koon huhutaan olevan 5,5-5,6 tuumaa ja tarkkuuden edeltäjämalleista tuttu 1440 x 2560 pikseliä. Muita teknisiä ominaisuuksia huhutaan olevan Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua RAM-muistia, 20 megapikselin takakamera sekä kahdeksan megapikselin etukamera.

LG järjestää lehdistötilaisuuden helmikuun 21. päivä MWC-tapahtuman yhteydessä ja myös G5-älypuhelimen julkaisun odotetaan tapahtuvan siellä. LG:n tavoitteen kerrotaan olevan rohkea – tyrmätä Samsungin tuleva Galaxy S7 -huippumalli älypuhelinkilpailussa.

Walla Tech (käännös hepreasta)

Android Authority, Exclusive: LG G5 diagram confirms redefined flagship

Keskustelu

Itse kyllä epäilen että LG siirtää napit tuolta takaata sivulle koska LG:n G-sarja on juuri sen takia eronnut massasta tuon vuoksi. Jos näin tehdään, siirrytään massaan ja parhaimillaan kadotaan sinne.

Muropaketin uusimmat