Lisää Ubuntu-puhelimia: Meizu esittelee omansa MWC:ssä?

16.02.2015 14:32 | Pekko Lainiala

Olemme aiemmin uutisoineet ensimmäisen Ubuntu-puhelimen myynnin aloittamisesta ja siitä, kuinka myynti sujui. Ensimmäisenä julkaistu BQ Aquaris E4.5 oli kuitenkin monille ostajaehdokkaille pettymys raudan osalta ja Ubuntun Facebook-päivitysten kommenttikentät keräsivätkin paljon kommentteja, joissa ihmiset kertoivat odottavansa ennemmin Meizun puhelinta.

Kiinalaisvalmistaja Meizu on nyt lisännyt Facebook-sivuilleen kuvan, joka antaa olettaa, että yhtiön Ubuntu-puhelin esitellään maaliskuussa järjestettävässä Mobile World Congressissa. Esiteltävän laitteen on aiemmin uumoiltu olevan Meizu MX4, mutta varmaa tietoa lopullisesta valinnasta ei vielä ole. Luvassa pitäisi kuitenkin olla huomattavasti tehokkaampi puhelin verrattuna BQ:n tuotokseen.

Ubuntu Touchin yksi mielenkiintoisimmista ominaisuuksista on laitteen käyttäminen täysiverisenä Ubuntu-tietokoneena suurempaan näyttöön kytkettäessä. Tätä ominaisuutta ei kuitenkaan ainakaan Aquariksesta löytynyt, joten nähtäväksi jää, tullaanko ominaisuutta näkemään Barcelonassa maaliskuussa.

GsmArena.com, Meizu teases Ubuntu phone ahead of MWC event

Facebook.com, Meizun tilapäivitys