Uusimmat

Lisää vuotaneita kuvia väitetystä Lumia 850:stä

14.12.2015 14:38 Juha Kokkonen

evleakslumia850

Lumia 850:ksi kerrotun Microsoft ”Honjo”- puhelimen vuotaneet kuvat olivat yksi mobiilimaailman viime viikon kuumimmista puheenaiheista ja ainakin tällä hetkellä näyttäisi siltä, ettei se ole laantumaan päin. Tuoreimmat kuvavuodot ovat peräisin Evan Blassilta (@evleaks) sekä kiinalaiselta Baidu-tililtä, ja niissä kummassakin laite näkyy ensimmäistä kertaa selkeästi etupuolelta.

baidulumia850colors

Uusimmat kuvat vaikuttavat valmistajan virallisilta pressirenderöinneiltä ja niistä toisessa laite esiintyy neljässä eri värissä (musta tai valkoinen etu- ja takakuori; teräksenharmaa, kullanvärinen tai kuparinvärinen kehys). Kuvissa esiintyvä puhelin on keskenään sekä aiempien vuotojen kanssa identtisen näköinen, joka vahvistaa niiden paikkaansapitävyyttä. Sitä mahdollisuutta ei kuitenkaan voi poislukea, että Microsoft saattaa olla aiemmin liikkuneiden huhujen mukaisesti jo peruuttanut laitteen julkaisun.

Tähänastisten huhujen mukaan Lumia 850:ksi kaavaillun puhelimen tekniseltä osastolta löytyy 5,7-tuumainen Full HD IPS-näyttö, Snapdragon 617 -järjestelmäpiiri Adreno 405 GPU:lla, salamalla varustettu etukamera sekä metallirunko.

Twitter, @evleaks, Honjo

Baidu (kiinaksi)