Uusimmat

Logitech julkisti ultrakannettavan näppäimistön matkakäyttöön

Kuva: © Logitech

19.06.2024 11:27 Muropaketin toimitus

Logitech Keys-To-Go 2 on suunniteltu tablettilaitteille, älypuhelimille ja kannettaville tietokoneille.

Matkakäyttöä varten räätälöity Logitechin näppäimistö on yhteensopiva useiden käyttöjärjestelmien kanssa, joten käyttäjät voivat työskennellä ja luoda sisältöä vaivattomasti millä tahansa laitteella, missä ja milloin tahansa.’

Saksikytkimillä toteutetun näppäimistön voi liittää langattomalla Bluetooth-yhteydellä jopa kolmeen laitteeseen painamalla Easy-Switch-näppäimiä. Näin näppäimistöllä voi kirjoittaa helposti tablettilaitteilla, älypuhelimilla ja kannettavilla tietokoneilla.

Näppäimistössä on myös kiinteä suojakansi, joka suojaa näppäimiä vaurioilta tai roiskeilta kuljetuksen aikana. Käytön aikana kansi taittuu kätevästi näppäimistön alle ja asettaa näppäimistön sopivaan kirjoituskulmaan.

Näppäimistö saa virtansa vaihdettavista nappiparistoista ja toimii niillä jopa 36 kuukautta kerrallaan käyttötavasta ja -määrästä riippuen.

Logi Options+ -ohjelmistolla näppäimistöön voi määritellä erilaisia pikatoimintoja Windows- ja MacOS-käyttöjärjestelmillä. Näin näppäimistö helpottaa usein toistuvien askareiden suorittamista. Ohjelmiston Logi AI Prompt Builder -lisätoiminto nopeuttaa myös Open AI:n ChatGPT:n käyttöä. Käyttäjä voi esimerkiksi valita haluamansa tekstin ja antaa Logi AI Prompt Builderin muotoilla tekstin uudelleen, tehdä siitä yhteenvedon tai kääntää sen vaikkapa suomeksi.

Kompakti näppäimistö tulee saataville kahdella eri näppäinasettelulla. Grafiitinmustassa yleismallissa on näppäinmerkinnät Android-, ChromeOS-, Windows-, iPadOS-, iOS- ja MacOS -käyttöjärjestelmille. Apple-laitteille omistettu vaaleanharmaa versio sisältää näppäinmerkinnät vain iPadOS-, iOS- ja macOS -käyttöjärjestelmille.