UUSIMMAT

Logitechin korvien mukaan muotoutuvat Logitech G Fits -pelikuulokkeet tulossa myyntiin

02.02.2023 18:21 Muropaketin toimitus

Logitech on tuonut myös Suomessa myyntiin täyslangattomat nappikuulokkeet, jotka muotoutuvat käyttäjän korviin Lightform-teknologian avulla. 

Logitechin kuulokkeiden käyttöönoton yhteydessä niiden omalla sovelluksella voidaan aktivoida kuulokkeiden yhdysrakenteiset led-valot, jotka kovettavat kuulokkeiden geelipehmusteet korvan muotoon paikoilleen asetettuna. Sovelluksella voi muokata myös taajuuskorjaimen asetuksia omien mieltymysten mukaan.

Kuulokkeet ovat yhteensopivat sekä PC- ja Mac-tietokoneiden, Sony PlayStation- ja Nintendo Switch -pelikonsolien että mobiililaitteiden kanssa. Langaton yhteys onnistuu joko Bluetoothilla tai erillisen lähettimen avulla Logitechin omalla Lightspeed-tekniikalla. Kuulokkeista löytyvät myös mikrofonit.

Lightspeed-yhteydellä kuulokkeissa riittää virtaa yhdellä latauksella jopa seitsemäksi käyttötunniksi ja latauskotelosta saa lisävirtaa kahdeksaksi tunniksi. Mikäli kuulokkeita käytetään Bluetooth-yhteydellä, käyttöaikaa on yhdellä latauksella kymmeneksi tunniksi, jonka lisäksi latauskotelo tarjoaa virtaa jopa 12 lisätunniksi.

Soikean kapselin muotoiset kuulokkeet tulevat myyntiin valkoisena ja mustana 249 euron suositushinnalla.