Lumia 950 XL komeilee vuotaneessa pressikuvassa kolmessa eri värissä

29.09.2015 09:16 | Juha Kokkonen

Lumia 950 XL Evleaks

Evleaks-vuototilistään tunnetuksi tullut Evan Blass on julkaissut Twitterissä kuvan, joka on tiettävästi ensimmäinen Lumia 950 XL -puhelimesta vuodettu pressikuva. Kuvassa laite näyttää samalta, kuin aiemmin vuotaneissa CAD-renderöinneissä. Esillä on sekä laitteen etu- että takakuori ja nähtävästi kolme eri värivaihtoehtoa – hopea, musta ja valkoinen.

Lumia 950 XL:n etupuolta peittää reunoille asti ulottuva musta lasi ja takakuoressa silmään pistää ensimmäisenä hieman kohollaan oleva pyöreä kamerayksikkö. PureView-kameran huhutaan olevan tarkkuudeltaan 20 megapikseliä ja sen parina on tripla-LED-salama. Oikeassa kyljessä näkyy kameranäppäin sekä erikoisesti äänenvoimakkuuspainikkeiden väliin sijoitettu lukitusnäppäin.

Huhujen mukaan Lumia 950 XL:n ominaisuuksiin lukeutuu 5,7-tuumainen QHD-näyttö, Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua RAM-muistia, 32 Gt tallennustilaa, muistikorttipaikka, langaton lataus ja 3000 mAh akku. Käyttöjärjestelmänä toimii tietysti uusi Windows 10 Mobile. Julkaisun odotetaan tapahtuvan ensi viikolla yhdessä pienemmän Lumia 950 -mallin kanssa.

Twitter, Evan Blass

Muropaketin uusimmat