Uusimmat

Luotettava Samsung-lähde: Galaxy Note 3 Lite julki helmikuussa

02.12.2013 18:43 Teemu Hynninen

Korealainen elektroniikkajätti Samsung aikoo esitellä helmikuun lopulla Mobile World Congress 2014 -messuilla edullisemman version syyskuussa julkistamastaan Galaxy Note 3:sta. Näin kertoo luotettavana Samsung-lähteenä tunnettu SamMobile-verkkosivusto, joka sai vahvistuksen asialle omalta sisäpiirilähteeltään.

Edullisemman hintaluokan Galaxy Note 3 -mallista on huhuttu jo kuukausia. Asia pyöri verkossa jo ennen Galaxy Note 3:n virallistusta ja tuolloin arveltiin, että molemmat mallit näkisivät päivänvalonsa yhtä aikaa. Niin ei kuitenkaan käynyt, mutta ensi vuoden alussa Galaxy Note 3 Lite -nimellä viitatun laitteen pitäisi vihdoin olla totta.

Viralliselta mallinumeroltaan laite on SamMobilen mukaan SM-N7505. Se tulee myyntiin valkoisena ja mustana helmi-maaliskuussa. Laitteen yksityiskohtaiset tekniset tiedot pysyvät vielä kysymysmerkkinä, mutta huhujen mukaan Samsung testaa puhelinta parhaillaan kahdella eri näyttökoolla, jotka ovat 5,49 ja 5,7 tuumaa. Todennäköisesti kameran tarkkuus tulee ainakin tippumaan 13 megapikselistä kahdeksaan sekä näytön tekniikkaa vaihtumaan LCD:hen.

Galaxy Note 3 Liten hintaa lähde ei vielä kyennyt arvioimaan. Muropaketin Hintavertailun mukaan Galaxy Note 3 irtoaa edullisimmillaan 657 eurolla. Kuinka paljon arvelet Lite-version olevan isoveljeään edullisempi?

SamMobile, SamMobile confirms Galaxy Note 3 Lite (SM-N7505), to debut at MWC 2014