Uusimmat

Luottovuotaja LlabTooFer: ”HTC Bolt saapuu EMEA-markkinoille HTC 10 evo -nimellä”

16.11.2016 11:07 Muropaketin toimitus

HTC Bolt

HTC julkaisi viime viikolla uuden Bolt-huippumallin yhdysvaltalaisoperaattori Sprintin valikoimiin. Vielä tuolloin ei ollut tiedossa, olisiko puhelin tulossa myyntiin myös muualla maailmassa.

Ensimmäiset huhut mahdollisesta maailmanlaajuisesta mallista saatiin kuitenkin jo ennen julkaisua, kun luottovuotaja Evan ”Evleaks” Blass twiittasi puhelimen mahdollisesti saapuvan maailmalla myyntiin HTC 10 evo -nimellä.

Nyt Evleaksin vuoto on saanut lisää tukea niin ikään luotettavaksi vuotajaksi osoittautuneelta LlabTooFerilta. Tuoreen twiitin mukaan Bolt tulee myyntiin EMEA-alueella, ja kantamaan Evleaksinkin mainitsemaa HTC 10 evo -nimeä.

Valitettavasti julkaisuaikataulu on edelleen avoin.

HTC Bolt rakentuu Gorilla Glass 5:llä suojatun 5,5-tuumaisen, 2560×1440-resoluution S-LCD-näytön ympärille. Sen sydämenä sykkii Qualcommin viime sukupolven Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri, jonka parina on 3 Gt muistia ja 32 Gt tallennustilaa. Puhelimesta löytyy lisäksi muun muassa sormenjälkilukija, 16 megapikselin optisesti vakautettu takakamera ja 8 megapikselin etukamera. Boltin akun kapasiteetti on 3200 mAh.

HTC Boltista voi lukea lisää TaskuMuron aiemmasta uutisesta.