UUSIMMAT

Markkinoilta pois vedetyllä Samsung Galaxy Note 7:llä edelleen runsaasti käyttäjiä

22.12.2016 09:11 |

 

Galaxy Note 7

Tutkimusyhtiö Apteligent on julkaissut hämmentävän raportin, jonka mukaan lokakuussa markkinoilta toistamiseen pois vedetyllä Samsung Galaxy Note7 -puhelimella on edelleen enemmän käyttäjiä kuin useilla Android-lippulaivapuhelimilla.

Vaikka Samsung on lopettanut Note 7:n valmistuksen ja toteuttanut erilaisia kampanjoita puhelimien pois keräämiseksi asiakkailta, monet ovat kieltäytyneet palauttamasta puhelinta. Esimerkiksi Redditissä keskustellaan aktiivisesti ja jaetaan tietoa, kuinka Samsungin yritykset estää puhelimen käyttö voidaan kiertää. Monet käyttäjät kertovat rakastavansa puhelinta, vaikka heitä varoitetaan, että akku todennäköisesti räjähtää käytön seurauksena ennemmin tai myöhemmin.

Apteligentin keräämän statistiikan mukaan Note 7 -käyttäjiä on yhä aktiivisena reilusti enemmän kuin esimerkiksi LG:n V20-, HTC:n 10 Evo- ja Oneplus 3T -puhelimilla. Luvut kertovat samalla karua kieltä Android-valmistajien raa’asta kilpailusta ja siitä, kuinka valtava markkinaosuus Samsungin kärkimallilla on verrattuna pienempiin valmistajiin.

Muropaketin uusimmat