UUSIMMAT

Meizu esitteli oman pulssimittauksella varustetun Band-aktiivisuusrannekkeensa

08.12.2016 10:28 | Muropaketin toimitus

meizu-band-1-071216

Kiinalainen Meizu esitteli uuden M5 Note -puhelimensa ohella myös oman näkemyksensä aktiivisuusrannekkeesta, joka kantaa nimeä Band. Uusi aktiivisuusranneke on suunnattu Xiaomin Mi Band 2:n kilpailijaksi. Kyseessä on elastisella TPU-muovisella rannekkeella varustettu laite, jonka rakenne on IP67-suojattu vettä ja pölyä vastaan.

Meizu Band osaa kaikki aktiivisuusrannekkeelle tyypilliset temput, kuten käyttäjän liikkumisen seurannan, askeleiden mittauksen, kalorinkulutuksen laskemisen sekä unen seurannan. Lisäksi se osaa näyttää puhelimen ilmoituksia ja ilmoittaa niistä värinällä.

Rannekkeen vähävirtainen OLED-näyttö herää ranneliikkeen avulla ja on näkymätön, kun sitä ei käytetä. Rannekkeen varustukseen kuuluu myös pulssimittari. Meizu Bandin sisäänrakennetun akun kerrotaan kestävän jopa 15 päivää ilman sykemittauksen käyttöä ja seitsemän päivään sykemittauksen kanssa. Ranneke käyttää lataamiseen magneettikiinnitteistä laturia.

Meizu Bandin suositushinta on 229 yuania eli noin 31 euroa, ja se tulee saataville Kiinassa joulukuun 8. päivästä lähtien.