Meizu PRO 7 -puhelimen kakkosnäyttö esillä videolla

21.07.2017 16:41 Muropaketin toimitus

Meizu ei ole se kaikkein seksikkäin puhelinvalmistaja, mutta PRO 7 -mallia odotellaan Android-fanien keskuudessa kuumeisesti. Syynä tähän ovat puhelimen uusi järjestelmäpiiri ja sen poikkeuksellinen takanäyttö, joka nyt on esillä lyhyessä videopätkässä.

Sekä perusmalli Meizu PRO 7 että isoveli PRO 7 Plus julkistetaan virallisesti heinäkuun 26. päivänä. Androidtreasure on saanut käsiinsä lyhyen videon puhelimen kakkosnäytön toiminnasta. Täyttä varmuutta siitä, että kuvissa todellakin on Meizun uutuus ei ole, mutta kohtuullisen uskottavalta klippi vaikuttaa. Videolla sormi pyyhkii kakkosnäyttöä, jolla vilahtelevat sää- ja terveystiedot, sekä muutamia muita tietoja. Myös valokuvien selaaminen näytöllä tuntuu onnistuvan.

Tuoreimpien huhujen mukaan molemmissa puhelinmalleissa olisi käytössä Helio X30 -järjestelmäpiiri. Molemmista löytyy myös 16 megapikselin etukamera ja kahdella 12 megapikselin kennolla varustettu takapuolen tuplakamera. Erona malleissa on näytön koko, perusmallissa se on 5,2 tuumaa ja Plussassa 5,7 tuumaa. PRO 7 -version hinnan uskotaan alkavan noin 355 eurosta (6 gigatavua muistia ja 64 gigatavua tallennustilaa) ja Plussan noin 490 eurosta (4 gigatavua muistia ja 64 gigatavua tallennustilaa).

Muropaketin uusimmat