Uusimmat

Michael Kors julkaisi kaksi Android Wear -älykelloa

07.09.2016 13:50 Juha Kokkonen

michael-kors-access-2-070916

Michael Kors -muotibrändi on tuonut markkinoille omat näkemyksensä Android Wear -pohjaisesta älykellosta. Uutuusmallien nimet ovat Dylan ja Bradshaw ja ne kuuluvat Michael Kors Access -tuoteperheeseen. Yritys antoi esimakua älykelloistaan jo maaliskuussa Baselworld-kellotapahtumassa Sveitsissä.  Dylan on sporttinen miehille suunnattu malli ja kullanvärinen Bradshaw puolestaan pienempi naisten malli.

Miesten Dylan-malli on varustettu silikonirannekkeella ja se tulee saataville ruusukullan ja mustan värisenä. Naisten Bradshaw-malli tulee saataville viidessä eri värissä – kahdessa kullan sävyssä, kullan ja asetaatin yhdistelmänä, ruusukullan värisenä sekä saapelinruskeana. Molemmat mallit on suunniteltu suurikokoisten kellojen ystäville – Dylanin läpimitta on 46 mm ja Bradshawn 44,5 mm. Rannehihnat ovat molemmissa vaihdettavaa standardikokoista 22 mm mallia.

michael-kors-access-1-070916

Kellojen tekniikkapuolelta löytyy Snapdragon 2100 -järjestelmäpiiri, 320 pikseliä leveä ja 290 pikseliä korkea pyöreä 1,4″ kosketusvärinäyttö, neljä gigatavua tallennustilaa, 360 mAh akku ja kaiutin. Pulssimittari ei puolestaan kuulu varustukseen. Kelloihin on esiladattuna Michael Korsin omia uniikkeja kellotauluja, joiden tausta, väri ja viisarit ovat käyttäjän kustomoitavissa.

Michael Kors Access -älykellojen hinnat alkavat 350 dollarista ja ne tulevat välittömästi myyntiin 18 eri maassa (joita yritys ei mainitse tiedotteessaan tarkemmin). Vaihtohihnat maksavat 40-50 dollaria. Lisätietoja voi etsiä valmistajan tuotesivuilta.