UUSIMMAT

Microsoft aloitti Windows 10 Anniversary Update -päivityksen jakelun älypuhelimille

17.08.2016 11:18 | Juha Kokkonen

windows-10-mobile-anniversary-update-170816

Microsoft julkaisi Windows 10 Anniversary Update -päivityksen tietokoneille pari viikkoa sitten, mutta älypuhelimien omistajat ovat joutuneet toistaiseksi odottamaan vastaavan päivityksen saapumista. Nyt Microsoft on vihdoin ilmoittanut aloittaneensa päivityksen syöttämisen myös Windows 10 -puhelimiin. Anniversary Updaten build-numero on 10.0.14393.67.

Anniversary Update -päivitys saapuu Windows 10 -puhelimille porrastetusti. Lukitsemattomat laitteet joissa on ollut Windows 10 uudesta asti saavat päivityksen ensimmäisenä. Saataville tulo riippuu myös laitteen valmistajasta, mallista, maasta ja operaattorista. Päivityksen saatavuuden voi tarkistaa manuaalisesti puhelimen asetuksista päivitykset- ja turvallisuus -alavalikosta.

Windows 10 Mobilen Anniversary-päivityksen mukanaan tuomia uudistuksia ovat mm. ilmoitusvalikon monipuolisempi sisältö sekä sisällön priorisointi, muokattavat ilmoitusvalikon pika-asetukset, lukitusnäkymän kamerapikavalinta ja mediakontrollit, ilmoitusten synkronointi Windows 10 -tietokoneen kanssa, tuki sormenjälkitunnistimille, Microsoft Wallet -maksusovellus, uudistettu asetusvalikon ulkoasu, panoraamaominaisuus kamerasovelluksessa, parannettu universaali Skype-sovellus, Edge-selaimen pyyhkäisyeleet, päivitetty emoji-valikoima sekä Miracast- ja Xbox One Controller -tuki Continuumiin.