UUSIMMAT

Microsoftin Lumia 650 -älypuhelimen myynti alkoi Suomessa tänään

10.03.2016 15:57 Juha Kokkonen

Microsoft Lumia 650

Microsoftin helmikuun puolivälissä julkaiseman keskihintaluokan Lumia 650 -älypuhelimen myynti on alkanut tänään Suomessa. Lumia-malliston tähän asti ohuimman ja kevyimmän puhelimen insinööri- ja suunnittelutyö on tehty pitkälti Tampereella ja Espoossa. Uutuuden suunnittelussa on keskitytty erityisesti designiin ja sitä markkinoidaan vahvasti yrityskäyttöön.

Lumia 650:n keskeisimpiä teknisiä yksityiskohtia ovat viisituumainen HD-tarkkuuden AMOLED-näyttö, Snapdragon 212 -järjestelmäpiiri, gigatavu RAM-muistia, 16 Gt tallennustilaa, muistikorttipaikka, Cat4-nopeusluokan LTE-yhteydet, kahdeksan megapikselin takakamera, viiden megapikselin etukamera sekä irrotettava 2000 mAh akku.

Lumia 650 sijoittuu 229 euron suositushinnallaan alempaan keskihintaluokkaan. Tarjolle tulee musta ja valkoinen värivaihtoehto. Lisäksi saataville tulee suomalaisen Mozon suoja- ja vaihtokuoria.

Lisää Lumia 650:n myynnin alkamisesta ja ominaisuuksista voit lukea Microsoftin Ääni-blogista sekä laitteen tuotesivuilta.

Muropaketin uusimmat