Uusimmat

Microsoftin Myerson: Olemme sitoutuneita Windows 10 Mobileen myös tulevaisuudessa

27.04.2016 12:30 Juha Kokkonen

terry-myerson-270416

Viimeaikaiset uutiset Microsoftin Lumia-mallistoon ja Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmään liittyen ovat olleet huolestuttavia, joten yrityksen Windows and Devices Group -yksikön johtaja Terry Myerson on nähnyt aiheelliseksi rauhoitella johtoporrasta ja yhteistyökumppaneita aiheeseen liittyvällä sisäisellä sähköpostilla. Windows Central on saanut käsiinsä kyseisen viestin sisällön.

Myerson vakuuttaa sähköpostiviestissään Microsoftin olevan edelleen sitoutunut mobiilialaan sekä tarjoamaan Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmää käyttäviä pieninäyttöisiä ja ARM-prosessoreihin pohjautuvia mobiililaitteita (lue: älypuhelimia). Myerson kertoo Microsoftin kehittävän parhaillaan seuraavan sukupolven tuotteita, joiden hän uskoo tarjoavan merkittävää lisäarvoa erityisesti bisnekäyttäjille. Lisäksi Myerson vahvistaa, että Microsoftin ohella myös yrityksen OEM-yhteistyökumppailta on luvassa uusia Windows-puhelimia.

Microsoft julkisti viime viikolla ensimmäisen vuosineljänneksen osavuosikatsauksensa, josta selvisi Lumia-puhelimien myyntimäärien romahtaneen viime vuoteen nähden. Lumia-puhelimia myytiin vuoden ensimmäisellä neljänneksellä lähes kolme neljäsosaa vähemmän (2,3 milj. kpl), kuin vuosi sitten.