Monipuolinen Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS -älykello saapui myyntiin

26.03.2022 18:04 Muropaketin toimitus

Mobvoin TicWatch Pro 3 Ultra GPS -malli on päivitetty versio TicWatch Pro 3 GPS -älykellosta. Sen myötä kellon suorituskykyä on parannettu, ja rakenne on entistä kestävämpi täyttäen myös armeijan vaatimukset materiaalien osalta.

TicWatch Pro 3 Ultra GPS -mallin suorituskyky on jopa 40 prosenttia edeltäjäänsä parempi. Kellossa käytetään Qualcommin Snapdragon Wear 4100 -alustaa, ja Mobvoin omaa kahden suorittimen ratkaisua. Muistia kellossa on 1 + 8 gigatavua. Käyttöjärjestelmä on Wear OS.

Kellon mitat ovat 47 × 48 × 12,3 millimetriä, ja painoa laitteella on 41 grammaa. AMOLED/FSTN-näyttö on kooltaan 1,4 tuumaa ja sen tarkkuus on 454 × 454 pikseliä. Akun kapasiteetti on 577 milliampeerituntia.

TicWatch Pro -sarjan kaksoisnäytön ansiosta laite näyttää ja tuntuu perinteiseltä digitaaliselta kellolta, mutta tarjoaa kuitenkin edistyneen älykellon ominaisuudet. Sen myötä digitaalisten toimintojen käytön voi minimoida liikkeellä oltaessa tai kun akun säästäminen on tarpeen. Akku kestää Smart Mode -tilassa jopa 72 tuntia ja sovellusten käyttöä rajoittavassa Essential Mode -tilassa jopa 45 päivää.

Kello sisältää työkaluja fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin seurantaan. Se voi esimerkiksi pitää käyttäjän pulssia silmällä koko päivän, jolloin se voi kertoa käyttäjälleen esimerkiksi sydämen liian nopeasta, hitaasta tai epäsäännöllisestä rytmistä. Älykellossa on liikkujille tarjolla yli 20 harjoittelutilaa.

TicWatch Pro 3 Ultra GPS on valmistettu materiaaleista, jotka täyttävät MIL-STD-810G-standardin vaatimukset. Tämä tarkoittaa, että kello kestää äärimmäisiä lämpötiloja, kosteutta, auringon säteilyä, iskuja, matalaa painetta sekä IP68-luokituksen mukaisesti vettä.

Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS on nyt saatavilla hintaan 300 euroa.