UUSIMMAT

Moto X -puhelimesta vuotokuvia ja tietoja

28.03.2017 18:48 |

Lenovon Moto X -puhelimelta jäi vuosipäivitys väliin vuonna 2016. 9to5google-sivuston mukaan tänä vuonna Moto X päivitetään kuitenkin uusin sisuskaluin. Laitteesta vuotaneiden testikuvien aitouden on vahvistanut aiemminkin luotettavaksi osoittautunut Google+-käyttäjä hellomotoHK.

Ulkoisesti uusi Moto X muistuttaa Moto G5 -mallia. Takapuolella on pyöreän renkaan sisällä tuplakamera, jonka alapuolella on salama. Takapuolella on myös Motorolan logo. Edessä puolestaan on 5,5-tuumainen näyttö ja G5/G5 Plus -malleista löytyvä sormenjäljenlukija.

Vaikka Moto X on aiemmin ollut valmistajan lippulaivamalli, aiotaan se ilmeisesti pudottaa selkeästi keskiluokkaan. Tästä kertoo esimerkiksi järjestelmäpiirivalinta, joka ei ole osunut Snapdragon 835 -malliin vaan Snapdragon 625 -järjestelmäpiiriin. Kyseinen piiri vauhdittaa esimerkiksi Moto G5 Plus-, Samsung Galaxy J7 V-, ZTE Blade V8 Pro- ja Xiaomi Redmi Note 4 -puhelimia.

Keskusmuistiakaan ei alustavien tietojen mukaan ole kuin kolme gigatavua ja tallennustilaa 32 gigatavua. Kuvien perusteella puhelimessa ei ole Moto Z -sarjan moduulien vaatimaa magneettikiinnitystä, joten erilaisia laajennusosia siihen ei saa napsautettua kiinni yhtä näppärästi.

Laitteen julkaisuaikataulusta ei ole vielä tietoa.

Muropaketin uusimmat