UUSIMMAT

Motorola hyllyttää älykellojensa kehitystyön toistaiseksi

03.12.2016 09:32 |

motorola-moto-360-2nd-1-021216

Motorolan Shakil Barkat on kommentoinut The Verge -sivustolle, että Motorola on hyllyttänyt älykellojen kehittämisen määrittelemättömäksi ajaksi.

Barkatin mukaan puettava tekniikka ei kiinnosta tarpeeksi suurta yleisöä, jotta heidän kannattaisi tehdä vuosittaisia julkaisuja. Yhtiö oli jo aiemmin ilmoittanut, että vuonna 2016 ei julkaista uutta Motorola-kelloa.

Moto-tuotteiden kehityksestä vastaavan Shakil Barkatin mukaan markkinoilta ei löydy tällä hetkellä riittävästi imua uudelle älykellomallille. Sen takia puettavat laitteet eivät ole mukana Moto-malliston ensi vuoden julkaisuaikataulussa. Barkat myöntää siitä huolimatta, että rannelaitteissa on potentiaalia ja että vielä jonain päivänä ne tarjoavat käyttäjille enemmän arvoa kuin tänä päivänä.

Älykellot ja erityisesti Android Wear -laitteiden markkinat ovat hiipuneet viimeisen vuoden aikana, ja harva yritys on tuonut uusia tuotteita myyntiin.

Googlen piti alun perin julkaista Android Wear -käyttöjärjestelmänsä tuorein 2.0-versio jo tänä syksynä, mutta sen julkaisu on siirtynyt alkuvuoteen. Motorolan ohella myös Huawei ja LG ovat ilmoittaneet seuraavansa toistaiseksi älykellomarkkinoiden kehitystä taka-alalta.

 

Muropaketin uusimmat