UUSIMMAT

Motorola lipsautti julki videon toisen sukupolven Moto 360 -älykellosta?

15.08.2015 14:04 | Petrus Laine | 4

Motorola onnistui ilmeisesti lipsauttamaan julki videon toisen sukupolven Moto 360 -älykellosta. Twitterissä julkaistu video poistettiin nopeasti, mutta muun muassa 9to5Google onnistui nappaamaan siitä kuvankaappauksen.

Vuodetusta videosta on spekuloitu, että se saattaisi olla myös ensimmäisen sukupolven Moto 360:n prototyyppi, mutta tätä pidetään epätodennäköisenä vaihtoehtona. Lenovo on hiljattain lähettänyt FCC:lle testattavaksi uuden WiFiä ja Bluetoothia tukevan älykellon.

Yhteistä ensimmäisen sukupolven Moto 360:n kanssa on pyöreän näytön alareunasta puuttuva kaistale. Uutta on sen sijaan uudelleen sijoitettu kellon nuppi ja ulkonevat rannekkeen kiinnikkeet.

9to5Google, Did Motorola just accidentally reveal the new Moto 360? (Update: Deleted!)

Keskustelu

Näyttää itse asiassa aikas hyvältä… Nuppikin käytön ergonomiaa ajatellen järkevästi sijoitettu. Mutta onko tuolle näytön puuttuvalle siivulle jokin järkevä selitys?

Recra

…Mutta onko tuolle näytön puuttuvalle siivulle jokin järkevä selitys?

Tuossa kohtaa on mm. liiketunnistin. Tällä tavoin kellon kehys saadaan pidettyä suht ohuena. Vertaa muihin pyöreätauluisiin kelloihin, joissa ei alapalkkia ole – kehys on näissä varsin paksu.

En ymmärrä, miksi "flat tireä" pideätään niin rumana? Oma LG G Watch R on melko iso rohjake (ja Huawein taas on hyvinkin korkea), jossa yllättävän pieni näyttöä. Moto360 ja tuo näyttävät sen sijaan erittäin tyylikkäiltä, kun näyttö on "reunasta reunaan".

Moto360:n olisin voinut hommata, mikäli näyttö pysyisi aina päällä.

Muropaketin uusimmat