UUSIMMAT

Motorolalta uusia Moto Mods -lisätarvikkeita Moto Z -sarjan puhelimille

03.12.2016 13:45 |

incipio-car-dock-2-021216

Motorola esitteli viime kesänä Moto Z -mallistonsa yhteydessä Moto Mods -konseptin, joka mahdollistaa magneettikiinnitteisten lisätarvikkeiden liittämisen puhelimien takakuoreen. Julkaisun yhteydessä yritys esitteli neljä lisätarviketta ja kertoi Moto Modsien kehityspaketin olevan kaikkien lisätarvikevalmistajien saatavilla.

Nyt vuoden lähentyessä loppuaan Moto Mods -lisätarvikeperhe on laajentunut kahdella uudella mallilla: Mophie Juice Pack -lisäakulla sekä Incipio Car Dock -autotelakalla.

Mophie Juice Pack on 8,9 mm paksu, painaa 109 grammaa ja sisältää 3000 mAh akun. Lisäakusta löytyy lisäksi LED:ein toteutettu varausmittari sekä USB Type-C -liitäntä, jonka kautta akkua voi pikaladata jopa 15 watin laturilla. Suositushinta on 79,99 dollaria, joka on pari kymppiä enemmän kuin Moto Mods -perheestä myöskin löytyvä 2220 mAh akun sisältävä Incipio offGRID Power Pack.

Incipio Car Dock on puolestaan nimensä mukaisesti autoteline, johon Moto Z -puhelimet ”tarrautuvat” näppärästi magneetin avulla. Teline kiinnitetään auton sisätilanpuhaltimen ritilään ja puhelimen voi säätää vaaka- tai pystyasentoon. Teline lataa puhelinta ja lisäksi puhelimen voi kytkeä auton audiojärjestelmään 3,5 mm ääniliitännän avulla. Kun puhelin telakoidaan, näytölle avautuu automaattisesti Android Auto -näkymä, jos kyseinen sovellus on asennettuna laitteeseen. Incipio Car Dockin suositushinta on 64,99 dollaria.

Toistaiseksi ei ole tietoa, saadaanko uudet Moto Mods -lisätarvikkeet myyntiin myös Suomen markkinoilla. Mophie Juice Pack on jo saatavilla Yhdysvalloissa Verizon-operaattorin valikoimista ja Incipio Car Dockin myynti alkaa puolestaan lähiaikoina. Ensi vuonna Motorola aikoo julkaista entistä enemmän Moto Modseja neljän tuotteen vuosineljännesvauhdilla.

mophie-juice-pack-1-021216