Uusimmat

Motorolan Moto Z:n Droid-versio ja MotoModit kuvavuodossa

26.05.2016 16:08 Petrus Laine

Motorola Moto Z (Verizon Droid)

Tuttu mobiilivuotaja Evan ”Evleaks” Blass on julkaissut Twitter-tilillään uusia kuvia tulevasta Motorola Droid-älypuhelimesta, sekä siihen liitettävistä lisämoduuleista. Toistaiseksi tarkemmin nimeämätön uusi Verizonille omistettu Droid-malli tullaan tuntemaan muualla maailmassa Moto Z:na.

Blassin kuvavuodossa uusi Droid esiintyy kolmessa värissä: mustana kultaisin somistuksin, hopeanharmaana sekä kultaisena. Kuvat ovat linjassa aiemmin vuotaneiden Moto Z -kuvien kanssa, ja ainut näkyvä muutos on Moto-tekstin vaihtuminen Droid-tekstiksi kameran suojalasissa. Puhelimen takakannen alalosassa on ryhmä liitäntäpintoja, joiden välityksellä tulevat MotoMod-lisämoduulit kommunikoivat itse puhelimen kanssa.

Toisessa Blassin kuvavuodossa esiintyy kolme MotoMod-lisämoduulia. Yksi niistä on selvästi paranneltu kamera, joka sisältää paitsi oman salaman, myös optisen zoomin ja dedikoidun laukaisimen. Kahden muun MotoModin funktiot eivät selviä kuvasta, mutta paksuuden perusteella on oletettavaa, että toinen niistä on lisäakku.