Myös OnePlus olisi vuototietojen perusteella julkaisemassa taittuvanäyttöiset puhelinmallit

30.01.2023 10:35 Muropaketin toimitus

Vuototiedoissa on tällä kertaa esillä OnePlus-puhelimia. Seuraavana julkaisuvuorossa on toki OnePlus 11 -huippupuhelin, mutta myöhemmin tänä vuonna voidaan nähdä myös taittuvanäyttöisiä malleja.

Mitä isommat edellä, sitä tekevät pienemmät perässä. Tämä pätee erityisesti taittuvanäyttöisissä puhelimissa. Samsung on saanut pitää paikkansa taittuvanäyttöisten puhelimien huipulla jo pitkään.

Hiljalleen myös kilpailijat ovat aktivoitumassa. Eri markkinoille on jo julkaistu esimerkiksi Huawein ja Honorin malleja, mutta myös OnePlussan kumppanilta Oppolta. Ei olisikaan mikään ihme, jos myös OnePlus lähtisi jossain vaiheessa haastamaan Samsungia.

Nyt Mukul Sharman (@stufflistings) vuotamissa tiedoissa onkin esiintynyt sekä OnePlussan taittuvanäyttöiset puhelinmallit. Kuten nimet antavat viitteitä, luvassa olisi siis simpukkamallinen versio ja Samsung Galaxy Z Foldin kaltainen isommalla avatulla näytöllä varustettu versio.

OnePlussan uusia taittuvanäyttöisiä puhelinmalleja odotetaan vuototietojen mukaan julkaistavaksi myöhemmin tänä vuonna. Tässä vaiheessa tarkemmat tiedot ovat kuitenkin vielä täysin hämärän peitossa. Kuten aina, vuototietoihin on hyvä suhtautua varauksella.