Uusimmat

Nokia 2660 Flip -simpukkapuhelin päivittyi – Näppäimillä varustettu puhelin tulee saataville kirkkaan pinkissä ja vihreässä värissä

30.05.2023 09:35 Muropaketin toimitus

16 vuotta alkuperäisen Nokia 2660 -simpukkapuhelimen julkaisusta, HMD Global tuo markkinoille puhelimen päivitettynä kirkkailla väreillä.

Nostalgiajanoisuus ja halu rajoittaa omaa näyttöaikaa ovat saaneet käyttäjät, erityisesti milleniaalit ja Gen Z -sukupolven edustajat, vaihtamaan näppäinpuhelimiin. HMD Global raportoi simpukkapuhelinmarkkinoiden kaksinkertaistuneen vuodesta 2021 vuoteen 2022, ja kasvulle odotetaan jatkoa tämän vuoden aikana.

Nokia-puhelimia valmistavan HMD Globalin toteuttaman tutkimuksen mukaan lähes puolet (45 %) suomalaisista on viettänyt joskus digitaalista detoxia, ja 71 prosenttia voisi harkita pitävänsä paussia.

Näihin tarpeisiin vastaa HMD Global tuomalla myyntiin Nokia 2660 Flip -puhelimen pinkkinä ja vihreänä. Perinteinen simpukkapuhelin on valmistajan tiedotteen mukaan väripäivitetty sopimaan nuoremman sukupolven makuun.

”Kiinnostus Flip-puhelimia kohtaan on kasvanut, ja uskomme, että tämä kumpuaa halusta pitää taukoa jatkuvasta digitaalisesta virrasta – ilmoituksista, viesteistä ja muista häiriötekijöistä. Ihmiset haikailevat paluuta yksinkertaisempaan elämään, toivovat lisää kasvokkaista aikaa ja parempaa keskittymistä tärkeisiin asioihin. Siksi esittelemme uudistetun Nokia 2660 Flip -puhelimen vaaliaksemme aitoa läsnäoloa ja elämistä hetkessä”, Kati Tammi, HMD Globalin Suomen maajohtaja, kommentoi.

Nokia 2660 Flipin takakameralla saat otettua lo-fi Y2K -tyylisiä kuvia, ja sen akku kestää jopa viikkoja. Näppäinpuhelimessa on käytettävissä vain perinteiset tekstiviestit ja puhelut yhteydenpitoon, mikä sopii erinomaisesti digitaalisen paussin pitämiseen.

Nokia 2660 Flip uutuusvärit ovat saatavilla heinäkuusta alkaen. Suositushinta laitteelle on 89 euroa.